OPPLE LED WATERPROOF SPECIAL

Door OPPLE
1 februari 2023
author-image

De OPPLE "LED Waterproof" serie is populair in de markt van vochtbestendige en waterdichte armaturen. Dit hebben ze te danken aan de vele toepassingsmogelijkheden in magazijnen, industrie en parkeergarages.

Waterdicht-armatuur met hoge specificaties

Het huidige Waterproof-assortiment biedt uitstekende oplossingen met uiteenlopende specificaties. Voor elk budget is er een oplossing: Waterproof Performer, Waterproof Classic, Waterproof EcoMax en Basic. Met de Waterproof Special heeft OPPLE een waterdicht-armatuur met hoge specificaties, flexibele aansluitmogelijkheden en alle voordelen van LED verlichting.

Het buisvormige, waterdichte armatuur is voorzien van een UV-bestendig polycarbonaat kap. De Waterproof Special heeft de DLG-certificering en het kenmerk "ammoniakbestendig" en dankzij de hoge beschermingsgraad IP69K / IP67 is deze geschikt voor buitentoepassingen, veehouderij en de vleesverwerkingsindustrie. 

Hoog systeemrendement en installatiegemak

De efficiënte, maar homogene kap zorgt voor een comfortabel licht met een hoog systeemrendement van 135 lm/W. De vandaalbestendige roestvrijstalen montagebeugels kunnen vrij worden gepositioneerd en het armatuur kan worden gedraaid, zodat het licht kan worden gericht.

Net als bij de rest van de OPPLE LED Waterproof serie is er goed nagedacht over het installatiegemak. Het armatuur is op vele punten voorbereid voor verschillende montage- en aansluitingsmogelijkheden. Bij de levering zijn diverse accessoires inbegrepen, zoals schroeven, pluggen, bevestigingsbouten en kabelwartels.

Door de doorvoerbedrading van 3x2,5qmm wordt de installatie nog eenvoudiger. Zowel voor de vervanging van bestaande armaturen als voor nieuwe installaties is de OPPLE LED Waterproof serie altijd een goede keuze. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: OPPLE.COM of neem contact op met een van onze account managers

Ontdek OPPLE "LED Waterproof" serie

OPPLE Waterproof LED light