VERVANG NU UW BESTAANDE, TRADITIONELE VERLICHTING DOOR LED OPLOSSINGEN VAN OPPLE

Door OPPLE
2 februari 2023
author-image

Het voldoen aan energielabel C, de (compact)fluorescentielampen die volgend jaar worden uitgefaseerd en de energieprijzen die blijven stijgen, zorgen voor verandering.

Ruim assortiment

OPPLE biedt een ruim assortiment met verlichtingsoplossingen waarmee je een kantoor gemakkelijk richting het C-label helpt. Er zijn diverse mogelijkheden om over te stappen naar LED verlichting, van een eenvoudige oplossing tot een draadloze oplossing op basis van Bluetooth. OPPLE Lighting biedt LED-verlichting van uitstekende kwaliteit tegen een zeer gunstige prijs.
Er zijn diverse opties waarmee je al snel minimaal 60% energie bespaart. Vervang de conventionele verlichting een-op-een door LED verlichting. Je hebt dan de keuze tussen LED T8-buizen, LED armaturen of een dimbare oplossing door middel van Dali of 0-10V.

Besparen op installatiekosten

Wil je besparen op installatiekosten en tevens profiteren van gebruiksgemak, dan zijn de Smart LED oplossingen voor jou het meest geschikt. De armaturen worden direct vanuit de verpakking gemonteerd en op het stroomnet aangesloten. Er zijn geen extra kabels of gateways nodig. Alle armaturen kunnen met de OPPLE Smart Lighting app worden bediend. Met de OPPLE Smart sensoren kan extra energie worden bespaard. In combinatie met Smart sensoren kunnen besparingen tot wel 70% worden gerealiseerd ten opzichte van de oude situatie.
Vind je het lastig en onbekend, de OPPLE account managers geven je graag een passend advies en daar hoort uiteraard een lichtplan en besparingsberekening bij.

Opple Downmw
Opple Slimperf