ONTDEK DE DIGITALE BARNICOL KABELVERBINDING SELECTIEHULP VAN DRAKA

Door Draka
18 juni 2022
Draka

Het bepalen van de juiste gietmof kan een complexe klus zijn. Dat is gelukkig verleden tijd met de nieuwe digitale Barnicol kabelverbinding selectiehulp van Draka. Deze handige tool is 24/7 beschikbaar en gratis te gebruiken.

Eenvoudig bestellen van de juiste gietmof

Welk type kabel u ook wilt verbinden, met Barnicol van Draka is het mogelijk. Na het beantwoorden van drie vragen ziet u direct welke Barnicol gietmof u nodig heeft om de kabelverbinding te maken. Vervolgens bestelt u deze eenvoudig bij Technische Unie.

Een kabelmof toepassen gaat niet altijd even makkelijk. Gietmoffen hebben meestal een kleine vulopening, die uitnodigt tot morsen, en gietharsen zijn vaak beperkt houdbaar. Draka rekent af met die praktische ongemakken. Barnicol gietmoffen maken morsen bijna onmogelijk terwijl de UV-dichte verpakking de giethars dubbel zo lang conserveert. Weg met de verspilling!

Veel langer houdbaar

Producten van Draka zijn behalve hoogwaardig ook altijd praktisch in gebruik. Niet alleen haar kabels, maar ook de Barnicol gietmoffen, die Nederlandse installateurs al vele jaren toepassen. De 2-componenten PU giethars zit in een aluminium verpakking en voorkomt blootstelling aan Uv-licht. Daarmee garandeert Draka een houdbaarheid van de giethars van 40 maanden.

Eenvoudig vullen

De Barnicol gietmoffen hebben een langwerpige, gepatenteerde U-vormige schaal met een bijpassend deksel. Door deze handige constructie beschikt u altijd over een royale werkruimte om de gietmof te plaatsen en zonder morsen snel te vullen. Geen geknoei met een kleine vulopening, zoals bij veel andere gietmoffen wel gebeurt.

Complete kits én losse giethars

Draka biedt keuze uit 6 verschillende Barnicol gietmoffen voor gietvolumes van 750 tot 4.300 cm3. Er is dus een oplossing voor een zeer breed spectrum aan kabeldiameters.

Ontdek Draka digitale Barnicol kabelverbinding