OCS VELOX® HYDRO VOOR ANHYDRIET VLOEREN

Door OCS
4 maart 2023
OCS

De opkomst van anhydriet vloeren vraagt om andere vloerdozen. OCS ontwikkelde de VELOX® HYDRO. Afplakken is niet meer nodig. Een veilige installatie en tijdsbesparing voor de installateur. Gemaakt in Nederland.

  

Het idee voor de OCS VELOX® HYDRO ontstond na contact met verschillende installateurs. Anhydriet is een dunnere dekvloer dan cement. Normale vloerdozen bleken daarom vaak vol te lopen. Als installateur moet je dan de kieren en buisinvoeren aanplakken, dat kost onnodig veel tijd. Met de HYDRO komt hier een eind aan. 

Kleine ingrepen, groot effect

De HYDRO is ijzersterk en de onderbak blijft droog. Alle hoeken van de vloerdoos zijn omgezet en dichtgemaakt. Het stortkader is zonder uitsparing aan de onderbak vastgeschroefd. De buisinvoeren lopen niet vol dankzij een epoxy beschermlaag. OCS maakt de vloerdoos in Nederland. Wel zo duurzaam.

Uitvoering en deksel

De VELOX® HYDRO is standaard uitgevoerd met 4x 230V voorbedraad + 8x data-uitsparing voor de meeste fabrikanten. De vloerdoos heeft een sendzimir klapdeksel met een kunststof rand RAL7024 voor 3-4 mm vloerafwerking, zoals tapijt. Andere uitvoeringen zijn mogelijk op aanvraag. Denk aan rvs-deksels met en zonder inleg voor eigen vloerafwerking en andere aansluitingen. 

  

OCS VELOX® HYDRO with laptop charger plugged in

HYDRO op punt:

  • Geschikt voor anhydriet en soortgelijke vloeren.
  • Hoeken omgezet en dichtgemaakt.
  • Stortkader aan onderbak vastgemaakt zonder uitsparing.
  • Vloerdoos geëpoxeerd.
  • Leverbaar o.a. 4x 230V + 8x data-uitsparing.
  • Klapdeksel tapijt
  • Gemaakt in Nederland 

Met de HYDRO heeft u dus een perfecte oplossing voor anhydriet. Snel en makkelijk gemonteerd. Enthousiast geworden? Neem contact op met uw vestiging of met OCS. We helpen u graag! 

Heeft u een cementdekvloer? Gebruik dan onze standaard VELOX® vloerdozen. OCS is een van de grootste producenten van vloerdozen van Hollandse bodem. Maatwerk nodig? Geen probleem. Speciaal is onze standaard. 

Ontdek OCS VELOX® HYDRO