NORTON INTRODUCEERT NIEUWE LICHTLIJNUNIT: NLS-L

Door Norton
13 januari 2022
author-image

De Norton NLS-L is de nieuwe, nog efficiëntere lichtlijnunit waarbij de LED en individuele lensoptiek op elkaar zijn afgestemd. Hierdoor wordt perfecte verlichting gerealiseerd met de beste TCO en bespaart u tot 70% energie. 

Nieuw: NLS-L unit

Het Norton Lichtlijn Systeem (NLS) is hét verlichtingssysteem voor de industrie, logistiek en grootwinkelbedrijven. Standaard lengten en een efficiënte koffersluiting van de rails maken een razendsnelle, solide, gereedschapsloze montage mogelijk. Kortom: een fraaie, efficiënte en economische lichtlijnoplossing die continu wordt geïnnoveerd. Ook nu weer!

Gekozen is voor een aluminium profiel voor optimale warmte-afvoer en een bij de rails passend design. Dankzij de nieuwe bevestigingssleutels kan de unit nog eenvoudiger en sneller worden gemonteerd. Zowel in een nieuwe lijn als bij renovatie in een bestaande Norton lichtlijn.

Optimale verlichting

Het optiek van de NLS-L is zorgvuldig afgestemd op de individuele leds. Hierdoor wordt het licht perfect gericht en wordt een zeer hoog rendement behaald. Door gebruik te maken van de allernieuwste lenstechnologie wordt een lichtbeeld gerealiseerd met zeer lage helderheid en optimaal comfort bereikt.

Standaard worden de breed- en diepstralende units uit voorraad geleverd in 4000K, in 6000LM, 9000LM en 12000LM. Met deze optieken zijn de meeste projecten in te vullen. Voor specifieke toepassingsgebieden kunnen enkel of dubbel asymmetrische units worden geleverd, waarbij de levertijden doorgaans kort zijn.

Kiest men voor de NLS-L dan kiest men voor de vertrouwde Europese Norton kwaliteit, voor duurzaamheid en een gecertificeerde oplossing waarbij rails en units op elkaar zijn afgestemd.

Nog slimmer verlichten

Vanzelfsprekend is met de NLS-L unit een dynamische en intelligente lichtoplossing mogelijk.  Door het betrouwbare LiveLink te integreren op de Norton NLS lichtlijnen creëert u extra besparing en comfort door de daglicht- en aanwezigheidssensoren. Met dit op DALI gebaseerde lichtmanagementsysteem kunt u op eenvoudige wijze de installatie zelfstandig bewaken en sturen op individueel gebruik.

Ook voor draadloze toepassingen zijn diverse oplossingen beschikbaar. NLS lichtlijnen kunt u met deze slimme oplossingen ook in een gebouwbeheersysteem integreren.

NLS – dé lichtlijnoplossing

Norton investeert continu in haar lichtlijnoplossingen om altijd de laatste en beste lichttechniek te integreren. Daarmee biedt het Norton Lichtlijn Systeem u de mogelijkheden waar de gebruiker om vraagt. NLS, dé duurzame ledverlichtingsoplossing voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten tegen een uitstekende prijs en een verlaging van de integrale kosten.

Highlights NORTON NLS

  • Tot 70% energie besparen
  • Uitstekend rendement (tot 165lm/W)
  • Voor nieuwbouw en renovatie
  • Snelle, eenvoudige montage

Ontdek Norton NLS-L