NORTON BRC: DÉ DUURZAME MAATOPLOSSING VOOR KANTOORVERLICHTING

Door Norton
18 augustus 2022
author-image

Met Norton past u snel en efficiënt kantoorverlichting toe om te voldoen aan de Label C verplichting. Speciaal voor locaties met systeemplafonds met afwijkende maatvoering introduceert Norton hiervoor het BRC BandRaster Concept. 

Label C

Het uitgebreide armaturenprogramma van Norton biedt u de mogelijkheid om in ieder kantoor snel en efficiënt de verlichting aan te passen aan de eisen van de tijd qua comfort, duurzaamheid en de Label C verplichting die per 1 januari 2023 ingaat. Van ledpanelen en downlights tot rasterarmaturen. Nieuw binnen dit programma is het BRC BandRaster Concept.

BRC bandrasterconcept

Bij veel kantoren zijn de systeemplafonds nog voorzien van bandrasterarmaturen met T8 of T5 lampen. In de afgelopen jaren zijn echter veel systeemplafonds geleverd met afwijkende maatvoering waarbij ook de conventionele inlegarmaturen daarop werden aangepast. Speciaal voor deze locaties heeft Norton nu het zeer flexibele BRC BandRaster Concept ontwikkeld.

Het hart van dit inlegarmatuur wordt gevormd door een zeer hoogwaardig spiegeloptiek met uiterst efficiënte LED lichtbron. Hoog rendement, lage helderheid (UGR<19) en fraai vormgegeven rooster. Standaard multilumen, voorzien van luchtsleuven en GST18i3 aansluitsnoer. Optioneel is de BRC leverbaar met o.a. dim (DALI en 1-10V) en een oplossing met vaste of draadloze connectivity.

Grote flexibiliteit

Het frame van de BRC kan zowel in de lengte als breedte worden aangepast op het gewenste formaat voor 1-op-1 uitwisseling van bestaande armaturen. Ook voor afwijkende afmetingen is snel een oplossing beschikbaar. Ultieme flexibiliteit met een levertijd van 4 tot 6 weken dankzij uitgekiende Europese productie.

Duurzame maatwerkoplossing

Het BRC BandRaster Concept is een zeer flexibele en budgetvriendelijke maatoplossing die de mogelijkheid biedt om te voldoen aan de energiebesparingsverplichting en tegelijkertijd het comfort en de uitstraling te verbeteren!

Highlights BRC concept

  • Standaard multilumen, luchtsleuven, GST18i3 aansluitsnoer
  • Hoog visueel comfort (UGR <19)
  • Flexibele lengte- en breedtematen
  • Europese productie, snelle levering
  • Tot 70% energie besparen

Altijd een passende oplossing

Norton is dé partij voor uw verlichtingsvraagstukken. Of het nu gaat om een projectopname, lichtberekening, het juiste advies ten aanzien van verduurzamen en slimme verlichting, of subsidiemogelijkheden, het Norton team staat voor u klaar! Samen met de Technische Unie zetten we onze kennis en producten op het gebied van lichtoplossingen in om een goede invulling te geven aan uw wensen.

Ontdek NORTON BRC