GEESA NIEUWE SERIE: LEEV

Door Geesa
17 augustus 2022
author-image

Direct na de introductie ontving Leev een erkenning Goed Industrieel Ontwerp (GIO). Bekroning van een op en top functioneel ontwerp dat draait om het black planchet. De accessoires zijn er in black, chrome en brushed stainless steel. Daardoor zijn uiteenlopende badkamers met één serie toch gepersonaliseerd aan te kleden. Ook fijn: Leev is gemaakt van gepoedercoat aluminium15 Jaar garantie. Door de directe wandmontage is Leev eenvoudig te verwerken. 

Modulair aluminium planchet

Het planchet met het subtiele opstaand randje is er in 28, 40, 60 en 80 cm. Met 12,5 cm diepte biedt het veel ruimte voor potjes, flesjes en ander badkamergerief. De staande rand is altijd 4,6 cm hoog. 

Combi meer met accessoires

De planchetten zijn te combineren met uitwisselbare accessoires. Een handdoekring, -haak of -rek, maar ook een toiletrolhouder. Gekozen voor een handdoekring maar toch liever een dubbele haak? In een handomdraai.

Gecombineerde planchetten

De serie Leev bevat ook een groot aantal voorgecombineerde planchetten in verschillende kleurcombinaties. Denk aan planchet/spiegel, planchet/toiletrolhouder, planchet/handdoekhaak en zeepdispenser, planchet/glas, planchet/douchemand en nog meer.