VILLEROY & BOCH NIEUWE BACK-TO-WALL BADEN VAN ACRYL

Door Villeroy & Boch
1 november 2022
author-image

De Loop & Friends collectie van Villeroy & Boch is onlangs vernieuwd waarbij de moderne, organische vormgeving direct zal opvallen. Dit jaar zijn er stijlvolle back-to-wall baden van acryl aan deze populaire collectie toegevoegd.

Loop&friends bad
Loop&friends bad

De Loop & Friends back-to-wall baden zijn verkrijgbaar met een rechthoekige en ovale binnenvorm passend bij de nieuwe wastafels. Er zijn 3 varianten; te plaatsen tegen een wand of rechts of links in een hoek. De baden zijn verkrijgbaar in White Alpin en de ovale versie is er ook in de matwitte tint Stone White. De buitenzijde van alle back-to wall baden kan worden uitgevoerd in elke gewenste kleur dankzij Colour on Demand.

Loop&friends bad
Loop&friends bad
Loop&friends bad

Mooie combinaties met de nieuwe wastafels

De nieuwe wastafels zijn gemaakt van het premium materiaal TitanCeram en voor het eerst in fullcolour leverbaar, in prachtige matte tinten als Ebony (mat zwart), Graphite (mat grijs) en Almond, een matte beige tint, en daarnaast in de wittinten White Alpin en Stone White. De ruime keuze aan vormen (rechthoekig, ovaal en rond) en aan plaatsingsmogelijkheden, zoals opbouw, inbouw en onderbouw, bieden veel mogelijkheden; mix & match ze met een mooie plank, een blad van marmer of met een praktisch meubel uit de Collaro, Legato of Finion collectie. Maak het plaatje compleet door ze te combineren met het nieuwe Subway 2.0 toilet in kleur Ebony, Graphite of Almond.

Loop & Friends is een aantrekkelijke mainstream collectie gemaakt van hoogwaardige materialen en met een moderne uitstraling en is daardoor breed toepasbaar in woningen en publieke ruimtes. 

Ontdek Subway 2.0 toilet

Ontdek Loop & Friends btw baden