NIEUW BIJ GEBERIT: MATWIT KERAMIEK

Door Geberit
25 oktober 2022
Geberit

Een mat witte afwerking in de badkamer is een echte trend op dit moment. Geberit introduceert daarom matwit keramiek en breidt daarmee haar mat witte badkamerproducten verder uit.

icon-geberit-matwit
Geberit-matwit-keramiek

Een witte matte finish is in het Geberit assortiment volop aanwezig. Bedieningsplaten en badkamermeubels, zoals de iCon wastafelonderkasten, zijn verkrijgbaar in matwit. Voor materialen als composiet of kunststof is het ook al mogelijk om wastafelmeubels en douchevloeren in een zacht witte look te kiezen. Door de toevoeging van matwit keramiek aan het Geberit assortiment wordt ook voor de wc en de wastafel een eigentijdse look geboden, als alternatief voor het zo herkenbare hoogglans keramiek.

Een matte afwerking heeft een chique uitstraling en zorgt voor een rustig aanzicht. In een eigentijds, minimalistisch badkamer­ontwerp waar al vele matte materialen zijn toegepast, kan een hoogglans keramisch toilet storend zijn. Vanaf nu kan de gehele toiletcombinatie – bedieningsplaat en keramiek – uitgevoerd worden in fraai matwit.

Keramiek assortiment in matwit

Vanaf juni dit jaar is het ONE closet verkrijgbaar in matwit keramiek, als ook enkele opzetwastafels uit dezelfde serie. In de Geberit iCon serie is vanaf juni het closet, het bidet (beiden wandhangend én vloerstaand), als ook de Light opzetwastafel (in meerdere maten) verkrijgbaar in matwit keramiek. Daarmee kan de mat witte trend nu echt in de hele badkamer doorge­voerd worden.

Ontdek Geberit