MOVION WIJST DE WEG MET SLIMME EN VEELZIJDIGE NOODVERLICHTING

Door VanLien
22 april 2022
author-image

De hele wereld bouwt. Wereldwijd schieten nieuwe gebouwen als paddenstoelen uit de grond. Gebouwen waar duurzaamheid en energie-efficiëntie een almaar grotere rol spelen. Voor overheden en de dagelijkse gebruikers. Een mooie taak voor de veelzijdige serie Movion®. 

Ontworpen voor commerciële omgevingen

De nieuwe serie noodverlichting Movion® is speciaal ontworpen voor commerciële omgevingen, zoals scholen, winkels, kantoren en horeca. Gebouwen waar de veiligheid van bezoekers van hoogste belang is. Binnen de modulaire serie van Movion® zijn de onderdelen onderling met elkaar uitwisselbaar en laten zich heel goed met elkaar combineren. U kunt dus eenvoudig uw ideale opstelling maken. 

Hybride combinatie

De nieuwe serie noodverlichting bestaat in totaal uit drie lijnen; vluchtrouteaanduiding, vluchtrouteverlichting én een hybride lijn die deze twee heel efficiënt met elkaar combineert. Alle drie laten ze zich eenvoudig en snel installeren. Daarnaast kan de Movion® ook toegepast worden op spanningsrailen, dankzij de interface in het armatuur. Dat maakt de serie nog veelzijdiger.  

Gaat het om lichtprestaties in vluchtrouteaanduiding, dan is Movion® een passende oplossing. Het vluchtrouteaanduidingsarmatuur zorgt voor een heldere en gelijkmatige verdeling van het licht, met het pictogram van 500 cd/m2. De vluchtrouteverlichting heeft een verspreiding van 18 meter op 3 meter plafondhoogte. 

Veilig, duidelijk, veelzijdig

De hybride versie van Movion® verbindt vluchtrouteaanduiding en vluchtrouteverlichting heel efficiënt in één slim product. Dat betekent dus dat er minder armaturen nodig zijn om bezoekers snel de weg naar veiligheid te wijzen. Met de twee bijgeleverde lenzen past u deze veelzijdige versie heel eenvoudig aan op de omgeving. Met Movion® kunt u dus letterlijk alle kanten op én loodst u bezoekers altijd snel en duidelijk naar veiligheid.