MODERN EN MINIMALISTISCH: NOODVERLICHTINGSSERIE EVAGO

Door ABB
15 augustus 2022
ABB

Noodverlichting niet stijlvol? Integendeel! VanLien/ABB Noodverlichting laat met de Evago-serie zien dat ook deze noodzakelijke armaturen heel goed kunnen worden toegepast op locaties waar design belangrijk is. 

Evago is nu verkrijgbaar in wit, zwart en grijs. Zo is er altijd een passend oplossing voor omgevingen waarin design een rol speelt. Denk aan kantoren, zorg en hotels. Dat noodverlichting belangrijk is, behoeft geen uitleg. Het is essentieel om in een onveilige situatie snel en veilig een gebouw te verlaten. En in elk gebouw verplicht. Dan kan het er maar beter goed uitzien, toch?

Evago biedt een projectdekkend aanbod in noodverlichtingsarmaturen in innovatief, strak design. Evago is geschikt voor gangen en grote ruimtes. Evago is naast krachtig en stijlvol ook zeer uitgebreid. Zo omvat de serie ronde en vierkante armaturen, geschikt voor zowel in- als opbouw. De vluchtrouteaanduiding en vluchtrouteverlichting zijn verkrijgbaar in opbouw-, inbouw- en wandmodel. Er is keuze in de kleuren wit, aluminium en zwart.

De frameloze, metalen pictogramplaat zorgt hierbij voor een vloeiende overgang tussen vluchtrouteaanduiding en omgeving. Dankzij universele renovatiekits van VanLien/ABB switcht Evago in een handomdraai van FL-armaturen naar duurzame led-technologie -zónder het plafond te vervangen.

VanLien/ABB Noodverlichting wijst de weg. 

Ontdek Evago