MILLENIUM SLIM: DE KLEINSTE LOGIC CONTROLLER OOIT!

Door Crouzet
21 oktober 2021
author-image

MilleniumSlim is de enige uiterst configureerbare en veelzijdige industriële logische controller met een behuizing van 17,5 mm (0,69"), waardoor het de kleinste en gemakkelijkst te gebruiken automatiseringscontroller op de markt is, die tot 4 keer dunner is dan bestaande opties.

Hij past in elk bedieningspaneel of machine en is beschikbaar voor DIN-rail- en paneelmontage. Perfect voor kleinschalige toepassingen, voor zowel beginners als gevorderden. Met 8 zeer configureerbare I/O's (analoog, digitaal, high-speed, PWM), kan deze zakformaat logische controller tientallen bedieningspaneel producten vervangen, zoals andere logische controllers, timers, tellers, signaal omzetters, temperatuur controllers, data loggers en nog veel meer.

MilleniumSlim kan eenvoudige draadloze mogelijkheden geven aan uw toepassingen via Bluetooth communicatie zonder complexe installeringen of software configuraties.

Aangedreven door de eenvoudig te gebruiken programmeersoftware "CrouzetSoft", een virtueel display beschikbaar voor elke smartphone, tablet en PC. Eenvoudige overdracht van programma's op afstand en een bibliotheek met tal van voorgeprogrammeerde toepassingen, klaar voor een snelle start van uw automatiseringsproject. Alle Crouzet software en apps zijn 100% GRATIS. Van Europe fabricatie, gecertificeerd volgens wereldwijde normen zoals CE, cULus Listed, NOM, RCM en SCM.

Ontdek de kleinste logic controller van Crouzet