MET LEEV STAAT DE BADKAMER ER WEER GEKLEURD OP

Door Geesa
8 juni 2022
author-image

Voor de nieuwe accessoiresserie Leev ontving Geesa een erkenning van Goed Industrieel Ontwerp. Altijd fijn als onafhankelijke kenners zeggen dat je iets echt goed ontwikkeld hebt. 

Huiselijke sfeer

We hebben het er al jaren over: de badkamer is meer dan ooit een integraal deel van het huis. Een plek om je thuis te voelen en te ontspannen. Dat werkt het beste als de badkamer aansluit bij de sfeer van het huis. Als het design van de ene ruimte op elementen overeenkomt met dat van andere ruimtes. 

De ontwerpers van Geesa lieten zich voor de collectie Leev inspireren door actuele designelementen en focusten vervolgens op een modulaire badkamerplank. Sleutelwoorden: veel opbergruimte, gemakkelijk combineren met andere accessoires, living karakter. Dat is het goede van het industrieel ontwerp Leev: het maakt de badkamer tot een van de ruimtes die bepalen wat je thuis is.  

Modulair, dus individueel

Het design van Leev vult de term minimalistisch opnieuw in. Tegelijk is het rijk aan variatie. Want in een oogwenk zijn er tal van accessoires toe te voegen aan het planchet. Zo ontwikkelt iedere consument die dat wil een veelzijdig opbergwonder naar eigen smaak en maat. 

Zeer compleet

Leev omvat vier planchetten in black: 28, 40, 60 en 80 cm. Elk van de planchetten is naar eigen smaak te combineren met tal van accessoires. We noemen een dubbele toiletrolhouder zonder klep, een handdoekhaak, een handdoekring en een handdoekrek. Alle in black, chrome en stainless steel. De haak voor een wisser is er uitsluitend in black.

En daarmee is nog maar een klein deel van de mogelijkheden genoemd. Want Leev omvat ook een aantal klant-en-klaar gecombineerde planchetten. Eentje met toiletrolhouder zonder en eentje met klep, een met handdoekhaak en zeepdispenser, een met dubbele toiletrolhouder zonder klep, een met een drinkglas, een met douchemand, een met zeepdispenser, een met twee dispensers en een met handdoekring en glas. Het planchet is steeds black, de gecombineerde accessoires black, chrome of stainless steel.  

Heel mooi met Nemox

De zeer strakke vormen van Leev passen fraai bij de reeks Nemox accessoires. Zo is het gemakkelijk om nog meer kleur in de badkamer te brengen. Mooi, dat black met de Nemox brushed gold toiletborstel met houder, zeepdispenser of handdoekhaak. Om maar een voorbeeld te noemen. 

Materiaal en garantie

De collectie Leev is vervaardigd uit aluminium, RVS, en glas. De kwaliteit is zoals je van Geesa gewend bent. Dus ja, 15 jaar garantie. 

Ontdek Geesa Leev