TRENDY LUA X LANI COLLECTIE VAN LAUFEN

Door Laufen
8 december 2022
Laufen

De basisvorm van de LUA collectie is ovaal en daarmee elegant maar ook functioneel.

Lua x Lani

Trendy kleuren

Zachte kleuren worden dé trend in de badkamerwereld. Met de LUA collectie van LAUFEN is het mogelijk om in te spelen op deze trend. De badkamer of de toiletruimte is naast het dagelijks gebruiksgemak ook een plaats om tot rust te komen en te ontspannen. Om het rustgevoel te ervaren kies je voor zachte kleuren die naar de natuur verwijzen. De keramische producten van de LUA collectie zijn verkrijgbaar in wit, LCC (LAUFEN Clean Coat) wit, manhattan grey, pergamon en bahama beige. De kleuren symboliseren kalmte en zijn geschikt voor alle leefsitutaties, van de eerste installatie tot de gezinsbadkamer en de daaropvolgende renovatie.

Lua x Lani

Duurzaam bijpassend meubel

De LUA-collectie is gebaseerd op heldere ovale- en rechthoekige vormen en biedt een ruime keuze in wastafels, waskommen, rimless toiletten, bidets, baden, spiegels en kranen. De wastafels van de LUA collectie kunnen goed worden gecombineerd met de bijpassende meubels van de serie LANI, verkrijgbaar in 44 kleuren. De LANI meubels zijn eenvoudig 3D te verstellen wat zorgt voor een snellere en nauwkeurige montage. De lades en deuren zijn voorzien van een softclose-mechanisme, die naar behoefte afgesteld kan worden en hebben een lange levensduur. Bij het productontwerp is er rekening gehouden met de volgende criteria: duurzaamheid, recycling, klimaatbescherming en de ecologische voetafdruk. Het houtmateriaal wat gebruikt is voor de meubels is van Europese oorsprong en van PEFC- en FSC-gecertificeerde bronnen.

Lua x Lani

Hygiënische spoel techniek

De LUA-collectie bevat diverse toiletten, van wandclosets tot staande closets. De rimless wandclosets zijn hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden. Er wordt gebruik gemaakt van een speciale spoeltechnologie, waarmee het water de gehele binnenzijde bereikt. Ook biedt LAUFEN twee verschillende wandcloset packs aan inclusief softclose zitting. Een met gesloten bevestiging maar ook een met open bevestiging voor een snelle en eenvoudige installatie.

Ontdek LAUFEN Trendy LUA X LANI