VEELZIJDIGE LANI COLLECTIE VAN LAUFEN

Door LAUFEN
6 februari 2023
author-image

LAUFEN presenteert met LANI een meubelcollectie met een slank design, veel opbergruimte en slimme details van Europese oorsprong en gecertificeerde bronnen.

Laufen gootsteen
Laufen kast grijs

Mix en match

LANI is ontworpen door de Franse ontwerper Toan Nguyen en omvat onderkasten, hoge kasten, werkbladen, lade-elementen, spiegels en spiegelkasten. De LANI collectie kan goed worden gecombineerd met de wastafels van de bijbehorende LUA collectie. Wat de meubelserie LANI als voordeel heeft is dat het ook te combineren is met reeds bestaande LAUFEN collecties. Zo passen de LANI meubels ook bij de wastafels van Living, Pro S, Palace en Kartell•LAUFEN.

Laufen la spiegel

Duurzaam design

De LANI meubels zijn eenvoudig 3D te verstellen wat zorgt voor een snellere en nauwkeurige montage. De lades en deuren zijn voorzien van een softclose-mechanisme, die naar behoefte afgesteld kan worden en hebben een lange levensduur. Bij het productontwerp is er rekening gehouden met de volgende criteria: duurzaamheid, recycling, klimaatbescherming en de ecologische voetafdruk. Het houtmateriaal wat gebruikt is voor de meubels is van Europese oorsprong en van PEFC- en FSC-gecertificeerde bronnen.

Laufen hout handdoek spiegel
Laufen zwart hout la

Kleur in de badkamer

De kleurkeuze voor de meubelcollectie is geperfectioneerd en biedt eindeloze mogelijkheden. Het interieur van het meubilair is een trendy tint antraciet, terwijl het frisse uiterlijk van de buitenkant met zijn wilde eikenhouten oppervlak goed tot zijn recht komt in klassiek wit, grijs of een van de meer dan 40 andere tinten. Ook is de LANI collectie verkrijgbaar in 3 special colors; goud, koper en titanium.

Ontdek LAUFEN Lani Collectie