DE VEELZIJDIGE JUNG KNX RUIMTECONTROLLER: LS TOUCH

Door JUNG
25 november 2022
author-image

Eén display op één inbouwdoos voor de bediening van alle componenten in een ruimte: LS TOUCH verenigt intuïtieve bediening van de KNX functies met de visualisering en is de nieuwe ruimtecontroller van JUNG.

Eén apparaat, talrijke functies

Licht schakelen of dimmen, de jaloezieën bedienen, de temperatuur instellen of welke componenten binnen het KNX systeem dan ook bedienen: met LS TOUCH kunnen tot 32 KNX functies bediend worden op één display. Los van elkaar of verwerkt in scénes: alles is eenvoudig te vinden en bedienen dankzij de duidelijke en eenduidige symbolen.

Comfortabele bediening

De verschillende functies van de ruimtecontroller, die in ETS worden ingesteld, worden toegankelijk door het swipen op het display. Zoals bekend van smartphones en tablets worden de menu’s en gewenste functies op deze manier eenvoudig en intuïtief opgeroepen. Swipen is mogelijk in alle richtingen en de menu’s kunnen eenvoudig naar de individuele wensen worden aangepast op het display zelf.

JUNX KNX Ruimtecontroller

Uitgebreide designmogelijkheden

LS TOUCH wordt geleverd met geïntegreerd afdekraam uit de LS 990 of de LS ZERO range en kent vele designmogelijkheden: van de metaal varianten tot de 63 kleuren van Les Couleurs® Le Corbusier. Het hoogwaardige IPS-kleurendisplay met hoge resolutie wordt ingesteld  in dezelfde kleur als het afdekraam, of naar eigen wens worden aangepast via ETS. Zo past LS TOUCH altijd binnen het gewenste design.

JUNX KNX Ruimtecontroller

Veilig via KNX Data Secure

LS TOUCH is compatibel met KNX Data Secure en updates kunnen eenvoudig worden uitgevoerd, zo blijft de installatie altijd veilig en up-to-date.