NIEUW DESIGN JUNG DRAAIDIMMER AFDEKKING

Door JUNG
10 november 2022
JUNG

JUNG heeft het ontwerp van de draaidimmer afdekkingen geoptimaliseerd: de nieuwe draaiknop heeft een diameter van 42 millimeter (hetzelfde als de opening van een wandcontactdoos) en is in hoogte gereduceerd. Hierdoor oogt het ontwerp, vooral in combinatie met contactdozen in hetzelfde afdekraam, nog harmonieuzer en is de bediening nog eenvoudiger.

Harmonieus & eenvoudig

De nieuwe afdekkingen worden met een moer op de dimmer bevestigd, het afnemen of toepassen van klemveren is dus niet meer nodig. Hierdoor verloopt de montage sneller en zit de afdekking steviger vast.

JUNG - Bevestigbaar op bestaande schakelaars

Echt metaal

In de metaalprogramma’s is de voorzijde van de draaiknop nu van hetzelfde materiaal gemaakt. Bovendien hebben de geborstelde varianten Messing antiek en Messing klassiek dezelfde speciale afwerking voor de draaiknop.

Bestaande installaties

De nieuwe afdekkingen zijn tevens te monteren op reeds geïnstalleerde draaidimmers en neventoestellen en toepasbaar op de toerenregelaars, draaistuureenheid 1-10V en DALI stuureenheden. Voor de beste werking wordt altijd geadviseerd om de nieuwe afdekkingen te combineren met de bijbehorende JUNG basiselementen.

Veelzijdig design

De nieuwe draaidimmerafdekkingen zijn leverbaar in de AS, A, CD & LS range.

JUNG - Vele designs