ATTEMA INSTALLEREN 2.0: PREFAB INSTALLEREN VOOR DE WONINGBOUW

Door Attema
1 november 2022
Attema

Als installateur moet u steeds meer werk verzetten in minder tijd. Vakbekwame mensen zijn immers schaars en tegelijkertijd worden de regels strenger en de kwaliteitseisen hoger. Installeren 2.0 biedt de oplossing!

   

Het installatiegemak van prefab

Installeren 2.0 is een uniek en innovatief concept. Door het uiterst complete assortiment installeert u 100% stekerbaar: van groepenkast tot schakelmateriaal. Alle producten worden volgens uw wensen in elkaar gezet en getest. Volledig prefab dus. Vervolgens wordt alles desgewenst per verdieping of eenheid afgeleverd op de afgesproken locatie en tijd. Inpluggen. Monteren. Klaar! Hierdoor werkt u drie keer sneller dan bij traditioneel installeren. En bovendien vermindert u uw faalkosten met 90%.

Attema installeren 2.0
Attema Installeren 2.0

Gegarandeerd een gunstig resultaat

Installeren 2.0 is echt een kwestie van plug & play. Bij uw elektrotechnische groothandel vindt u namelijk een uiterst compleet assortiment 100% stekerbare producten van Installeren 2.0 : contactdozen, schakelaars, dimmers, perilex, koppelsnoeren, centraaldozen, kabeldozen en Click-mate NXT groepenkasten. En dat betekent winst voor u. Met de prefab installatie-oplossing van Installeren 2.0 installeert u namelijk een volledig appartement in enkele uren. Het is dan ook een slimme en snelle oplossing voor zowel nieuwbouw, als transformaties naar woningen, appartementen en hotels. Hiermee bent u ondanks de hogere materiaalkosten verzekert van een gunstige resultaat.

Herbruikbaar en duurzaam

De producten van Installeren 2.0 zijn onderhoudsvrij en voldoen natuurlijk aan de normen en wetgeving. U heeft bovendien garantie op de werking van de totale installatie. Daarnaast zijn alle installatieproducten van Installeren 2.0 ook herbruikbaar. Zo beperkt u de kosten en afvalstromen en draagt u actief bij aan een circulaire economie.

Dat is installeren volgens Attema. U vindt alle informatie hier.

Attema Installeren 2.0

Ontdek Installeren 2.0