MET INNOVATIES MAKEN WIJ DE TOEKOMST MOGELIJK

Door Technische Unie
3 januari 2022
author-image

Innovatie draait altijd om iets nieuws. Denk aan nieuwe mogelijkheden die het bedrijf, proces of dienst een stapje verder helpen. Technologische ontwikkelingen, nieuwe inzichten en veranderende bouwmethoden om nieuwe product- en totaaloplossingen te bieden. Innovatie is essentieel om te blijven verbeteren, efficiënter te worden en te verduurzamen. Samen maken we hiermee de toekomst mogelijk. 

Technische Unie biedt een compleet assortiment innovatieve producten aan. Producten die slimmer werken en het proces makkelijker maken om tijd en energie te besparen. Maak kennis met onze Mogelijkmakers-keuzes van Grundfos en ABB

Maak kennis met Grundfos MIXIT

               

Grundfos MIXIT combineert alle componenten uit een traditionele menggroep in een totaaloplossing. Daardoor is het mogelijk om een complete menggroep in een mum van tijd te installeren. 

ABB Terra AC Wallbox: een toekomstbestendige laadoplossing

               

De eMobilityproducten van ABB passen naadloos in een groter geheel van oplossingen, zoals duurzame energie-opwekking, energiemanagement en energie-opslag.
De Terra AC wallbox is specifiek ontworpen om te voldoen aan de sterk stijgende vraag naar goede en toekomstbestendige EV-laadoplossingen voor thuis, bij bedrijven, commerciële locaties én openbare ruimten.