Van idee tot impact: De kracht van innovatie

Door Technische Unie
25 september 2023
Technische Unie

Innovatie vormt de drijvende kracht achter vooruitgang, groei en transformatie. Duurzaamheid, werk efficiëntie, inzicht en leefcomfort zijn een greep uit de talloze factoren die worden beïnvloed door nieuwe technologieën en ideeën. Wij helpen je graag als groothandel bij het inspireren naar deze ontwikkelingen.

Investeren in innovaties

Creativiteit is de bron van nieuwe ideeën en concepten. Innoveren is de kracht die deze ideeën omzet in realiteit. Bij Technische Unie volgen we de markt op de voet voor deze innovaties. Of het nu gaat om doorontwikkelingen, installatieversnellers of baanbrekende productontwikkelingen.

Met gezamenlijk ruim vijftig jaar ervaring werken Paula Reinders en Gert Westland nauw samen om de installatiesector te voorzien van de beste innovaties.

Interview hoofd inkoop

Paula Reinders - Manager New Business:
"De enige constante in het leven is verandering."

Interview hoofd inkoop

Gert Westland - Business Development Manager Duurzaam:
"Iedere keuze die je maakt kan al een verschil gaan maken."

Wie wint de TU Innovatieprijs 2023? Jij bepaalt!

Merken dragen bij aan vooruitgang door middel van innovatieve producten. Deze rol willen wij extra belichten en erkennen. Elf innovaties strijden dit jaar om de TU Innovatieprijs 2023 en jij bepaalt wie er wint. 

De stemperiode is gesloten. De stemmen zijn geteld en de winnaar is:

Winterwarm Qwikshift Hybrid Heater

Centra vol innovaties

Wist je dat Technische Unie meerdere inspiratiecentra heeft in Nederland? Deze centra staan vol met innovatieve producten waar wij jou graag meer over vertellen.

Kom een kijkje nemen en laat je inspireren!