NIEUWE SERIE HÜPPE QUBE

Door Hüppe
14 december 2022
Hüppe

Hüppe introduceert met trots haar nieuwe serie Hüppe Qube. Een nieuwe serie met industriële designelementen en met veel mogelijkheden.

HÜPPE Qube Serie bevat industriële designelementen

Met een onfeilbaar gevoel voor tijdloze stijl biedt de nieuwe serie Hüppe Qube praktische oplossingen voor de hedendaagse moderne badkamer. De mooie slanke en kubistische profielen geven de serie Hüppe Qube die minimalistische en strakke industriële look. Dit geldt hetzelfde voor de eenvoudige maar puristische stabilisatiebeugel, deurgreep en scharnieren.

Hüppe Qube - Handle

Diverse oplossingen voor de moderne badkamer

De serie HÜPPE Qube heeft diverse oplossingen voor de hedendaagse moderne badkamer. Van zwaaideur in nis tot een Walk-In zijwand. De modellen zijn modulair en gebaseerd op het populaire bouwkastensysteem. Een eenvoudige manier waarbij de deursystemen op verschillende manieren met elkaar gecombineerd kunnen worden. Hierdoor biedt de serie Hüppe Qube een flexibiliteit aan mogelijkheden.

Verschillende modellen en maatwerk

De Hüppe Qube is leverbaar in de modellen zwaaideur of zwaaideur met vast segment en in een standaard breedtemaat van 800mm tot en met 1100mm.
De zijwand is leverbaar in de standaard breedtemaat van 800mm tot en met 1000mm. Alle modellen hebben een standaard hoogtemaat van 2000mm.
Zit uw maatvoering er niet bij of heeft uw badkamer schuine kanten. Wees dan niet gevreesd. Want de serie Hüppe Qube is ook in maatwerk leverbaar.

Geïntegreerd hef-daalmechanisme

Voor het perfect openen en zacht sluiten heeft de deursluiting een uniek verdekt hef-daalmechanisme. Om de doucheruimte beter te ventileren en schimmelvorming van voegen te voorkomen, kan de douchedeuren zowel naar binnen als naar buiten worden geopend en open blijven staan.

Hüppe Qube - Printing
Hüppe Qube - Framing

Glasdecoren

De Hüppe Qube met zijn mooie Frame Design wordt geleverd in een glasdikte van 6mm in de glassoorten helder en helder Anti-Plaque en heeft aan de sluitzijde van de deur een minimalistisch profiel is toegevoegd die de Hüppe Qube die extra industriële look geeft.
De Hüppe Qube is uitsluitend en alleen leverbaar in de attractieve kleur Black Edition

HÜPPE Qube biedt alle standaard HÜPPE-functionaliteiten

  • Producten zijn ontworpen als een modulair systeem. De deur kan gebruikt worden in een nis, als hoekinstap of in combinatie met een zijwand. Dit biedt een hoge mate van flexibiliteit en mogelijkheden.
  • Alle deuren hebben een hef-daalmechanisme. Zijn zowel naar binnen als naar buiten te openen voor optimale ventilatie van de doucheruimte en beschermt de afdichtingsprofielen en vergrendelt de deur in een positie van 90 graden.
  • Alleen leverbaar in Black Edition
  • Glasdikte 6mm
  • Indien gewenst kan het glas worden voorzien van de oppervlakte-veredeling anti-plaque. Vuil en kalk hechten zich minder snel aan en water parelt er mooi af.

Ontdek het Hüppe assortiment