NIEUWE VESTIGING ARNHEM BEREIKT HOOGSTE PUNT

Door Technische Unie
18 november 2022
Technische Unie

Na nieuwe vestigingen in onder andere Utrecht, Amsterdam en Alkmaar komt er in Arnhem ook een nieuw onderkomen voor een overslagpunt, verkoopkantoor en servicecentrum. Met dezelfde wensen voor een toekomstbestendig pand. Namelijk meer ruimte voor het logistieke proces, goede bereikbaarheid voor klanten, duurzame bedrijfsvoering en een fijne werkomgeving voor collega’s. De bouw is in september gestart, het raamwerk heeft zojuist zijn hoogste punt bereikt.

Verzorgingsgebied

Maar liefst drie overslagpunten worden volgend jaar samengevoegd in het nieuwe pand in Arnhem: Deventer, Nijmegen en Arnhem. Henk Tol, Manager Distributie: “De nieuwe locatie krijgt 22 deuren, is ruimer en lichter en beschikt over betere faciliteiten, ook kantoren en een vergaderruimte..”

Samen voor de klant

​​​​​​​Technische Unie investeert in nieuwe panden voorzien van zonnepanelen, warmtepompen, een state-of-the-art klimaatinstallatie en laadpalen voor de deur. Een frisse, nieuwe omgeving waar we als medewerkers trots op kunnen zijn en de klant zich welkom voelt. Waar logistiek en verkoop met elkaar in verbinding staan en samen kunnen optrekken om klanten optimaal van dienst te zijn.

meer over...