GIRA TASTSENSOR 4 SYSTEM 55: PASSEND BIJ DE AFDEKRAAMPROGRAMMA’S

Door Gira
9 maart 2023
Gira

De Gira tastsensor 4 kan met de veelzijdige schakelaarprogramma's in Gira System 55 worden gecombineerd. Naast talrijke kleuren zijn er uitvoeringen met twee, vier of zes vrij programmeerbare toetsen beschikbaar als Basis- of Comfortvariant.

  

Voor de Gira tastsensor 4 System 55 is in een nieuwe productvariant beschikbaar – passend bij de afdekraamprogramma’s en -kleuren in het Gira System 55. Hierdoor breidt Gira het assortiment van zijn KNX bedieningseenheden uit en biedt zo voor elke behoefte een aantrekkelijke oplossing.

Aantrekkelijke opvolger van tastsensor 3

De nieuwe Gira tastsensor 4 System 55 biedt niet alleen een alternatief voor de reeds op de markt verkrijgbare Gira tastsensor 4, maar presenteert zich ook als aantrekkelijke opvolger van de Gira tastsensor 3, die eveneens in het System 55 is opgenomen. De Gira tastsensor 4 System 55 kan met de schakelaarprogramma’s in het Gira System 55 worden gecombineerd enis te verkrijgen in 8 kleurvarianten, passend bij het individuele ruimtedesign en de ambiance:

  • Roestvrij staal (oppervlak van echt metaal)
  • Zwart mat
  • Antraciet
  • Zuiver wit mat
  • Zuiver wit glanzend
  • Grijs mat
  • Crème wit glanzend
  • Kleur aluminium
Gira System 55 serie zwart grijs

Hoogwaardige uitstraling en breed toepassingsgebied

De Gira tastsensor 4 System 55 past perfect in de zes schakelaarprogramma's Gira Standard 55, E2, E3, Event, Esprit en Gira Studio. Optisch overtuigt hij door een hoogwaardige uitstraling. De toepassingsgebieden zijn breed en variëren van particuliere woonhuizen tot kantoorgebouwen. De montage is 90° gedraaid mogelijk, om bediening boven/onder mogelijk te maken, zoals dit in sommige landen is gewenst.

Basis- en Komfort-varianten

De Gira tastsensor 4 System 55 past bij alle projecteisen en is in de uitvoeringen met twee, vier of zes vrij programmeerbare toetsen verkrijgbaar. Gira stelt twee varianten beschikbaar – een Basis- en een Komfort-variant, die de elektrotechnisch installateur kan aanbieden, steeds afgestemd op de gewenste functies en het budget.

De Gira tastsensor 4 System 55 Standard heeft RGB leds voor status en bedrijf in 3 kleuren (rood, groen en blauw) en een temperatuurvoeler met NTC sensor. De geïntegreerde temperatuurmeting zorgt in combinatie met de Gira verwarmingsactuator voor een optimaal ruimteklimaat. Bovendien is geen extra apparaat voor de temperatuurmeting meer nodig.

De Gira tastsensor 4 System 55 Komfort heeft RGBW leds voor status en bedrijf in 8 kleuren, een gekalibreerde luchtvochtigheidssensor alsook een gekalibreerde temperatuurvoeler met externe voeleraansluiting voor bewaking van de vloertemperatuur. Zo kan het ruimteklimaat optimaal en efficiënt worden geregeld.

Ontdek Gira tastsensor 4 System 55