GIRA ONE: NIEUW KRACHTIG SMART HOME SYSTEEM

Door Gira
1 mei 2023
Gira

Een comfortabel Smart Home voor uw klanten: dat kunt u installeren met het krachtige Smart Home systeem Gira One. Licht, zonwering, temperatuur, muziek en veiligheid: op deze gebieden overtuigt het met veelzijdige automatiseringsopties.

Eenvoudige installatie

Slimme technologieën kunnen heel complex zijn, alleen al omdat ze heel veel kunnen. Een van de doelstellingen van Gira is om ze eenvoudig vorm te geven, zowel voor planners, installateurs en gebruikers. Hiervoor heeft Gira een nieuw krachtig Smart Home systeem ontwikkeld: Gira One. Dit maakt niet alleen een eenvoudige installatie mogelijk, maar ook een zeer eenvou-dige inbedrijfstelling via de nieuwe Gira Project Assistant.

Energiebesparing en wooncomfort

Het nieuwe Smart Home systeem Gira One biedt alle basisfuncties van een Smart Home, die het wooncomfort en de veiligheid verhogen en helpen om energie te besparen. Daartoe behoren: zonwering, verlichting, temperatuur-regeling en klimaatbeheersing, geluid via Sonos, veiligheidsfuncties zoals aanwezigheidssimulatie bij afwezigheid of de toegang tot videobewaking via de Gira Smart Home app op afstand en deurcommunicatie die eveneens via het wandbedieningsapparaat Gira G1 kan worden bestuurd. Het systeem communiceert daarbij compleet veilig, zowel de apparaten onderling als bij toegang op afstand. Gira One is gebaseerd op de wereldwijd beproefde en gecertificeerde Smart Home-standaard KNX.

Niet afhankelijk van programmeersoftware ETS

Het instellen van Gira One vindt uitsluitend en intuïtief plaats via de Gira Project Assistant (GPA). Deze zorgt ervoor dat de inbedrijfstelling eenvoudig en tijdbesparend verloopt. Daarbij het grootste voordeel: de installateur is bij Gira One niet meer afhankelijk van de programmeersoftware ETS.

Ontdek Gira One