GEBERIT FLOWFIT, HÉT AANVOERSYSTEEM VAN DE TOEKOMST

Door Geberit
5 mei 2023
author-image

Geberit FlowFit is het innovatieve aanvoersysteem dat het perfecte installatieproces mogelijk maakt. Het systeem is moeiteloos en intuïtief te gebruiken en biedt een geheel nieuwe ervaring op het gebied van installatietechniek.

Voordelen van Geberit FlowFit

Nooit meer ontbramen of kalibreren

Ontbramen en kalibreren van de leidingen is niet nodig.

Nooit meer een onhandige werkhouding

Dankzij de draaibare fitting kan de installateur de perspositie bepalen. De fittingen worden nu aan de zijkant verperst. In plaats van om de hele fitting hoeft de persbek alleen nog om de persindicator te worden gepositioneerd. 

Nooit meer gereedschap wisselen

Om leidingdiameter van d16 tot d75 te kunnen verpersen, heeft een installateur nu nog maar twee persbekken nodig. Daardoor is het niet meer nodig om telkens van gereedschap te wisselen en wordt het werk een stuk eenvoudiger en sneller. Doordat de persbekken en de persindicatoren dezelfde kleurcodes hebben – blauw voor diameters van d16 tot d40 en oranje voor diameters van d50 tot d75 – is de juiste combinatie direct duidelijk.

Nooit meer onzekerheden

Met Geberit FlowFit is het duidelijk dat het installatieproces veilig is. Dit wordt gegarandeerd door speciale uitvoeringskenmerken in de fitting, die de gebruiker duidelijke informatie geven. De fitting heeft meerdere grote inspectievensters die informatie geven over de insteekdiepte. De persindicator geeft aan waar de persbek moeten worden aangebracht en de kleur geeft aan welke persbek moet worden gebruikt. Na een succesvol persproces komt de persindicator los, zodat duidelijk te zien is of alle verbindingen goed verperst zijn.

Nooit meer hygiënezorgen

Door de optimale vormgeving van de fitting worden drukverliezen tot een minimum beperkt. Minder weerstand resulteert in kleinere diameters en daarmee kortere wachttijden. Door het kleinere interne volume van de leiding wordt minder water vervoerd, waardoor het gemakkelijker wordt om drinkwaterhygiëne te garanderen.

Ontdek Geberit FlowFit