FINDER RELAIS - MARITIEME TOEPASSINGEN

Door Finder
13 mei 2022
author-image

Het assortiment van Finder omvat componenten voor specifieke oplossingen voor maritieme toepassingen met gecertificeerde producten voor het beheer van apparatuur aan boord, verlichtingsbesturing en controlesystemen voor scheepslading, oplossingen voor cabinecomfort en nog veel meer.

Prestaties en veiligheid

Finder beschikt over een breed scala aan gecertificeerde componenten die geschikt zijn voor navigatie-automatiseringspanelen en boegschroefpropellers. Een paar van die componenten zijn interfacerelais, tijdrelais en schakelende voedingen.

Bij navigatie-automatiseringspanelen kan gedacht worden aan de series 39, 4C, 78, 83 en 84, en bij het aansturen van boegschroefpropellers aan de series 22, 58 en 83.

Hoge functionaliteit

Er zijn compacte, krachtige en flexibele componenten van Finder voor uiteenlopende toepassingen zoals buitenverlichting en automatisering voor gemeenschappelijke ruimtes en ontspanningszones. De dimmers, tijdrelais, modulaire magneetschakelaars en schakelende voedingen zoals de series 15, 22, 78 en 84 van Finder zijn hiervoor uitermate geschikt.

Exclusief comfort

Finder beschikt ook over gekeurde producten die beheer van het cabineklimaat en de verlichting mogelijk maken, wat optimaal comfort geeft. Enkele daarvan zijn impulsrelais, dimmers en modulaire timers. Denk bij componenten voor airco en verwarming aan de series 22 en 80. Voor aansturen van de verlichting in cabines heeft Finder de series 13, 15, 20 en 22.

Finder als ideale partner

Er zijn een aantal factoren die Finder tot de ideale partner maken voor de maritieme sector:

  • Meer certificeringen dan elke andere relaisfabrikant, in het bijzonder RINA en Lloyd’s Register.
  • Wereldwijde verkrijgbaarheid dankzij ons netwerk aan verkoopkantoren en distributeurs.
  • Kwaliteitswaarborging mogelijk door productie in Europa
  • 68 jaar ervaring in relaistechnologie

Enkele namen die onze producten implementeren zijn Fincantieri, Chantiers de l’Atlantique en Cantiere Delle Marche.

Ontdek Finder relais voor maritieme toepassingen