FAMOSTAR SLIM EN EFFICIËNT WERKEN ALS OPLOSSING VOOR PERSONEELSTEKORT

Door Famostar
1 december 2022
author-image

In Nederland is een tekort aan personeel en dit zal de komende jaren oplopen. Daarnaast zorgen het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden, de energietransitie en de rookmelderplicht voor extra werkzaamheden.

Oplossingen voor het personeelstekort

Er kan gekeken worden naar slimme oplossingen om de werkzaamheden sneller en efficiënter, en dus ook met minder mensen aan te kunnen. Dit kan bijvoorbeeld door een systeem waarmee de status van allerlei technische faciliteiten en van verschillende gebouwen, vanuit één centraal punt gemonitord kunnen worden. Dit bespaart tijd op locatie en overbodige ritjes. Zo kan slim en efficiënt werken er anno 2022 uitzien.

Famostar noodverlichting

Slim en efficiënt werken

Famostar heeft op het gebied van noodverlichting zo’n slimme oplossing die het beheer en onderhoud van de noodverlichting efficiënter maakt: het SmartScan systeem. Met de nieuwe generatie noodverlichting van Famostar kun je met de spreekwoordelijke muisklik aantonen dat jouw noodverlichtingsinstallatie naar behoren werkt. Via een online systeem kun je vanaf je PC, tablet of telefoon de status van jouw noodverlichting bekijken. Daarnaast wordt er ook automatisch een online logboek bijgehouden. Op deze manier kun je door slim en efficiënt werken je noodverlichting onderhouden.

Famostar noodverlichting

SmartScan nu al in gebruik

Verschillende installateurs hebben al gekozen om SmartScan noodverlichting bij hun klanten te installeren. Een van hen is Pola Installatietechniek. Zij hebben bij 7 verschillende scholen van De Onderwijsspecialisten SmartScan armaturen geïnstalleerd. Omdat ze bij alle scholen SmartScan toegepast hebben is het nu mogelijk om de noodverlichting van alle verschillende schoolgebouwen vanaf één plek centraal te monitoren.