EFFICIËNT BANDRASTERPLAFONDS RENOVEREN MET NORTON

Door Norton
8 juni 2022
Norton

Norton introduceert een nieuw bandrasterconcept om in ieder kantoor snel en efficiënt de verlichting aan te passen aan de eisen van de tijd qua comfort, duurzaamheid én Label C verplichting.

Bandrasterplafonds

Veel bestaande kantoren zijn nog voorzien van conventionele bandrasterarmaturen. Norton levert hiervoor al het uitstekende standaard BRP-X led inlegarmatuur met hoogglans of matglans rooster. Uit voorraad leverbaar en in een handomdraai te installeren. Eenvoudig toepasbaar in de meest voorkomende plafondconfiguraties 1200 en 1500/150.

Nieuw: BRC bandrasterconcept

In de afgelopen jaren zijn veel systeemplafonds geleverd met afwijkende maatvoering waarop de conventionele inlegarmaturen zijn aangepast. Speciaal voor deze locaties heeft Norton nu het zeer flexibele BRC BandRaster Concept ontwikkeld.

Het hart van het BRC armatuur wordt gevormd door een zeer hoogwaardig spiegeloptiek met uiterst efficiënte led lichtbron. Een hoog rendement, lage helderheid (UGR<19) en fraai vormgegeven rooster kenmerken dit product.

Slim verlichten

Standaard is dit multilumen inlegarmatuur voorzien van luchtsleuven en een GST18i3 aansluitsnoer. Optioneel is de BRC leverbaar met o.a. dim (DALI en 1-10V) en een oplossing met vaste of draadloze connectivity. Zo kunt u kiezen voor de smart lighting oplossing die het best bij het gebouw en de installatie past. Als onafhankelijk leverancier kiest Norton samen met u de slimste oplossing.

Grote flexibiliteit

Bij productie kan het frame van de BRC qua maatvoering in zowel de lengte als breedte worden aangepast op het gewenste formaat. Door de componenten op voorraad te houden en productie in Europa is de levertijd doorgaans 4 tot 6 weken. Met de Norton BRC kan dus ieder project op korte termijn één-op-één worden vervangen.

Bandrasterplafonds

Highlights BRC concept

  • Standaard multilumen, luchtsleuven, GST18i3 aansluitsnoer
  • Hoog visueel comfort (UGR <19)
  • Flexibele lengte- en breedtematen
  • Europese productie, snelle levering
  • Tot 70% energie besparen

BRC: dé oplossing

Met het nieuwe Norton BRC bandrasterarmatuur vergroot u uw flexibiliteit. Een zeer budgetvriendelijke maatoplossing die de mogelijkheid biedt om te voldoen aan de energiebesparingsverplichting en tegelijkertijd comfort en uitstraling te verbeteren!

Ontdek Norton Bandrasterplafonds