EEN INTRODUCTIE WAAR U HET KOUD EN WARM VAN KRIJGT

Door Remeha
18 mei 2021
author-image

Remeha streeft altijd naar het brengen van comfort. Daarom breiden we ons assortiment verwarmings- en warmwateroplossingen uit met Diva airconditioning systemen. Hiermee zijn we nog beter in staat te voorzien in een comfortabele woon- en werkomgeving.

Diva airconditioning bestaat uit een compleet assortiment voor koelen en verwarmen. De binnenunits zijn leverbaar in wandmodel, plafondonderbouw, cassette uitvoering en kanaal-inbouw. De modellen zijn verkrijgbaar in mono-split en multi-splituitvoering. Zo bieden we voor elke situatie een passende oplossing. Diva airconditioning is vanaf nu leverbaar via Technische Unie.

Directe voordelen voor de installateur

Zoals u van Remeha gewend bent zijn de units snel en eenvoudig te installeren, leveren we een betrouwbaar product en geven we prima garantie.

Gemakkelijk en snel te installeren
Handigheidjes zoals een demontabele onderplaat en kunststof clips zorgen ervoor dat het koeltechnische leidingwerk snel is te monteren en de mantel te openen is zonder gereedschap. Daarnaast bepaalt u tijdens de montage nog of u de condens afvoer links of rechts aansluit. Dat scheelt weer in de werkvoorbereiding.

Betrouwbaar
Remeha maakt met deze uitbreiding van het assortiment gebruik van de jarenlange ervaring van de verkoop van airconditioning systemen binnen de BDR Thermea Groep, waarvan we deel uitmaken. Alle airconditioning systemen zijn uitgebreid getest in het eigen testlaboratorium in Frankrijk. Hiermee biedt Remeha de zekerheid van een betrouwbaar en kwalitatief goed product.

Garantie
De garantieperiode voor Diva airconditioning is 3 jaar op alle materialen. Belangrijk is dat u het product registreert bij Remeha.

Voordelen voor uw klanten

Met de airconditioning van Remeha biedt u uw klanten een systeem dat koelt en verwarmt op een energiebesparende, stille manier met de beste luchtkwaliteit en het hoogste rendement.

De beste luchtkwaliteit
Remeha airconditioners creëren een schonere, gezondere omgeving in huis door de innovatieve luchtzuiveringstechnologie die ook beschermt tegen schadelijke bacteriën en allergenen.

Energiezuinig koelen en verwarmen
Dankzij de inverter-technologie koelt en verwarmt het systeem op een energiebesparende manier. Perfect om energieverbruik te reduceren, met optimaal comfort en het hoogste rendement.

Comfortabel en stil
Een optimale verdeling en luchtcirculatie in de kamer in combinatie met minimale geluidshinder zorgt voor maximaal thuiscomfort.

Waarom een airco van Remeha?

  • Eén betrouwbaar Nederlands merk voor al uw warmwater, verwarmings- en koelingsvraagstukken
  • Beproefde technologie door jarenlange ervaring in Zuid-Europese landen
  • Uitstekende service- en garantievoorwaarden

Ontdek Remeha Diva airconditioning