Trilbestendige verbindingen met Eaton Push-in motorstarter-combinaties

Door Eaton
26 september 2022
Eaton

Het volledige assortiment Eaton Moeller motorbeveiligingsschakelaars, magneetschakelaars en motorstartercombinaties is uitgebreid met een serie componenten met Push-in aansluiting. Hierdoor kunt u componenten nu snel, zonder gereedschap, maar toch 100% trilbestendig, en dus onderhoudsvrij, bedraden.

Bespaar tot wel 50% aan tijd

De steeds evoluerende automatisering binnen de industriële sector geeft de trend naar Push-in aansluitingen een extra boost door geautomatiseerde bedradingssystemen.

Maar ook bij handmatig bedraden ervaart u met Push-in technologie aanzienlijke tijdbesparing.  Zo kan zonder gebruik van gereedschap tot wel 50% tijd worden bespaard in aansluittijd t.o.v. veer- of schroefklemmen.

Toch biedt Push-in technologie meer dan alleen tijdsbesparing. Het biedt namelijk ook betrouwbaardere en trilbestendigere aansluitingen. 

Unieke voordelen met Push-in technologie

De integratie van Push-in technologie gaat vaak ten koste van de compactheid van de componenten, omdat deze technologie meer ruimte nodig heeft. Echter, bij Eaton’s nieuwe PKZ/DIL Push-in portfolio, blijven de push-in componenten klein en compact. De magneetschakelaars hebben zelfs een identieke footprint als de modellen met schroefklemmen.

Voor een naadloze integratie zijn er ook gecombineerde Push-in/schroef-oplossingen beschikbaar bij de PKZ-motorbeveiligingen. Hierdoor kan er toch nog een kamrail gebruikt worden aan de voedende zijde.

Alle accessoires van de bestaande modellen zijn toe te passen op de nieuwe modellen met Push-in technologie.

Tot slot zijn alle componenten voorzien van IEC & UL/CSA certificering (UL Type E) voor wereldwijde inzetbaarheid.

Eaton Push-in assortiment

Alle voordelen van PKZ/DIL met Push-in technologie op een rij

  • Gereedschap is niet langer nodig voor de installatie van de componenten.
  • Bespaar 40% tot 50% op de bedradingstijd.
  • Componenten hebben een IEC & UL/CSA certificering (UL type E).
  • De Push-in aansluiting zorgt voor 100% betrouwbare en trilbestendige aansluitingen zonder dat extra werk na het transport nodig is.
  • Kamrails kunnen de verschillende motorbeveiligingsschakelaars voeden.
  • Magneetschakelaars met Push-in klemmen hebben 1:1 dezelfde footprint als die met schroefklemmen.

Ontdek Eaton Push-in