EATON INTRODUCEERT PUSH-IN TECHNOLOGIE

Door Eaton
13 april 2022
Eaton

Eaton’s volledige assortiment motorstarters en motorbeveiligingen is uitgebreid met een portfolio componenten met Push-in klemaansluiting. Door het nieuwe assortiment nagenoeg gelijk te houden qua afmetingen biedt het alleen maar voordelen.

Voordelen Push-In technologie

De steeds evoluerende automatisering binnen de industriële sector geven de trend naar Push-in aansluitingen een extra boost door geautomatiseerde bedradingssystemen.

 Push-in technologie maakt het ook mogelijk handmatig, zonder gereedschap, te bedraden. Hiermee biedt het 50% tijdbesparing in aansluittijd t.o.v. schroefklemmen en 40% tijdbesparing in aansluittijd t.o.v. veerklemmen. Daarnaast biedt het betrouwbaardere en trilbestendigere aansluitingen.  

Voordelen die Eaton’s PKZ/DIL met Push-in technologie zo bijzonder maken

Waar de integratie van Push-in technologie bij veel producten vaak ten koste gaat van de compactheid van de componenten, blijven Eaton’s nieuwe PKZ/DIL Push-in componenten klein en compact. De magneetschakelaars hebben zelfs een identieke footprint t.o.v. de modellen met schroefklemmen. 

Ook is er een gecombineerde Push-in/schroef-oplossing beschikbaar bij de PKZ-motorbeveiligingen, voor gebruik met een kamrail aan de voedende zijde. Dat gezegd hebbende zijn alle oude accessoires van de oudere modellen te koppelen aan de nieuwe modellen met Push-in technologie. 

Tot slot genieten alle componenten van IEC & UL/CSA certificering (UL Type E) voor wereldwijde inzetbaarheid.

Alle voordelen van PKZ/DIL met Push-in technologie op een rij

  1. Gereedschap is niet langer nodig voor de installatie van de componenten
  2. Je bespaart 40% tot 50% van je bedradingstijd.
  3. De componenten genieten van IEC & UL/CSA certificering (UL type E)
  4. De Push-in aansluiting zorgt voor 100% betrouwbare en trilbestendige aansluitingen zonder dat extra werk na het transport nodig is.
  5. Kamrails kunnen de verschillende motorbeveiligingsschakelaars voeden
  6. Magneetschakelaars met Push-in technologie hebben 1:1 dezelfde footprint als die met schroefklemmen

Ontdek Eaton Push-in