ZORG DAT U BESCHERMD BENT TEGEN STROOMUITVAL MET EATON

Door Eaton
8 juni 2023
author-image

Als elektrische apparaten niet meer functioneren, kan het werk stilvallen, kunnen gegevens beschadigd raken en kan alle niet-opgeslagen voortgang verloren gaan. Bescherm uw apparatuur met de Eaton Ellipse PRO UPS.

UPS – de beste oplossing voor stroomuitval

Het is dus belangrijk om stil te staan bij het beschermen van uw apparatuur en systemen tegen een stroomuitval, vooral tijdens de wintermaanden aangezien een stijgende energievraag zich vertaalt naar een hoger risico op stroomuitval.

Een UPS-systeem is betrouwbaar en biedt gemoedsrust. Bij een stroomuitval schakelt de UPS over van netvoeding naar batterijen. Op deze manier kunnen uw systemen in werking blijven tot en met 30 minuten tot de normale energievoorziening weer is hersteld. Medewerkers kunnen verder werken, gegevens gaan niet verloren, en gamers kunnen verder waar ze gebleven waren.

Eaton Ellipse PRO UPS

Eaton Ellipse Pro UPS Zwart

De Eaton Ellipse PRO (650-1600 VA) is een line-interactive UPS die speciaal ontwikkeld is om workstations waarop veeleisende toepassingen draaien te beschermen. De Ellipse PRO is voorzien van een LCD-display voor realtime status en metingen. Het is voorzien van EcoControl uitgangen, die een energiebesparing tot 20% mogelijk maken, en Advanced Surge Reduction (ASR) dat volledig voldoet aan de vereisten van de IEC 61643-1. Ideaal voor desktop pc’s, game computers en pro audio.

LCD Display

Het LCD-display geeft duidelijke informatie over de UPS-status en metingen. Het maakt daarnaast ook een eenvoudige configuratie van de UPS-instellingen mogelijk.

EcoControl functie

Schakelt automatisch randapparatuur uit wanneer het hoofdapparaat wordt uitgeschakeld, het energieverbruik kan hierdoor tot maar liefst 20% verminderen.

Slank ontwerp

Het extra slanke ontwerp maakt eenvoudige installatie in elke kantooromgeving mogelijk: onder het bureau, horizontaal onder een monitor, 19" rackmontage (met optionele 2U rack inbouwset) en aan de wand (met optionele wandbevestiging set).

Ontdek de Eaton Ellipse Pro UPS