UITBREIDING EATON PKZ/DIL PUSH-IN PORTFOLIO: DE DILMP MAGNEETSCHAKELAAR

Door Eaton
20 januari 2023
Eaton

Het volledige assortiment Eaton Moeller motorbeveiligingsschakelaars PKZ, magneetschakelaars DIL en motorstartercombinaties MSC is begin 2022 uitgebreid met Push-in aansluiting. Hier is sinds kort de 4-polige DILMP magneetschakelaar aan toegevoegd.

Eaton PKZ/DIL

De 4-polig magneetschakelaar DILMP uit de Eaton Moeller series is nu dus ook verkrijgbaar met Push-in klemmen. De DILMP magneetschakelaar is beschikbaar in een 20 A en een 32 A uitvoering voor AC-1 bedrijf. Het vierde contact is een volwaardig contact. De DILMP in 32 A uitvoering is standaard voorzien van 1 maak- en 1 verbreekhulpcontact. De 45 A variant zal met Push-in later beschikbaar zijn.

Wat is het Eaton PKZ/DIL push-in portfolio?

Het volledige assortiment Eaton Moeller motorbeveiligingsschakelaars PKZ, magneetschakelaars DIL en motorstartercombinaties MSC is begin 2022 uitgebreid met Push-in aansluiting, waardoor je deze componenten nu snel, zonder gereedschap, maar toch 100% trilbestendig, en dus onderhoudsvrij, kunt bedraden.

Door het bedraden zonder gereedschap kun je met deze technologie tot wel 50% tijd besparen in aansluittijd t.o.v. schroefklemmen. Wat misschien nog veel interessanter is, is dat je zelfs t.o.v. veerklemmen nog 40% in aansluittijd kan besparen.

“Push-in technologie op Eaton’s PKZ/DIL levert zelfs een 40% snellere aansluittijd op t.o.v. veerklemmen!”

Toch biedt Push-in technologie meer dan alleen tijdsbesparing. Het biedt namelijk ook betrouwbaardere en trilbestendigere aansluitingen.

Het Eaton PKZ-DIL Push-in portfolio heeft unieke voordelen

De integratie van Push-in technologie gaat vaak ten koste van de compactheid van de componenten, omdat deze technologie meer ruimte nodig heeft. Echter, bij Eaton’s nieuwe PKZ/DIL Push-in portfolio, blijven de push-in componenten klein en compact. De magneetschakelaars hebben zelfs een identieke footprint als de modellen met schroefklemmen.

Voor een naadloze integratie zijn er ook gecombineerde Push-in/schroef-oplossingen beschikbaar bij de PKZ-motorbeveiligingen. Hierdoor kan er toch nog een kamrail gebruikt worden aan de voedende zijde.

Natuurlijk zijn alle accessoires zoals hulpcontacten ook beschikbaar met Push-in klemmen. Accessoires met schroefklemmen zijn ook toepasbaar op de Push-in varianten.

Alle componenten zijn voorzien van IEC & UL/CSA certificering (UL Type E) voor wereldwijde inzetbaarheid.

Ontdek Eaton DILMP magneetschakelaar