DYNAMISCHE UITVOERING SPA-LED II

Door Norton
30 april 2022
Norton

De bekende SPA-LED is nu beschikbaar in een vernieuwde uitvoering waarin verbeteringen en uitbreidingen in functionaliteit zijn doorgevoerd en in een dynamische uitvoering: de SPA-LED II. 

Basisuitvoering

De SPA-LED II is verkrijgbaar in een basisuitvoering met aanpasbaar lichtniveau (100%/20%) waardoor het armatuur bijzonder efficiënt is in energieverbruik. Deze uitvoering is optioneel met nood leverbaar.

Dynamische uitvoering

Naast de basisuitvoering is het armatuur verkrijgbaar met schemerschakeling (S) en in een dynamische uitvoering. Deze dynamische uitvoering is standaard voorzien van schemerschakeling en radar (SR). Optioneel zijn deze armaturen met nood (N) leverbaar waarbij met behulp van een dipswitch gekozen kan worden tussen 1 of 3 uur autonomie. De nooduitvoering is standaard voorzien van een longlife batterij.  

Bij deze uitgebreide uitvoeringen is de high level lichtstroom instelbaar op 100%, 80%, 60% en 40% en low level op 20% en 0% voor extra energiebesparing. De opties schemerschakeling en radar kennen ieder maar liefst 4 instelmogelijkheden. 

Uitstekend energiezuinig verlicht

De SPA-LED II heeft een hoge lumen/Watt verhouding, stabiele lichtkleur, goede kleurweergave en de mogelijkheid om bij montage eenvoudig instellingen aan te passen voor extra energiebesparing. Kortom: het ideale armatuur voor het verlichten van galerijen, gangen, trappenhuizen en bergingen. 

Uitvoeringen

  • Standaard uitvoering (high/low)
  • Standaard met nood (N)
  • Schemerschakeling (S)
  • Schemerschakeling en nood (SN)
  • Schemerschakeling met radar (SR)
  • Schemerschakeling met radar en nood (SRN)

In 3000K (WW) en 4000K (NW). Standaard is de SPA-LED voorzien van een grijze behuizing van slagvast polycarbonaat (IK08). Nu ook leverbaar met antraciete behuizing. 

Projectverpakking

De SPA-LED II (basis) is ook verkrijgbaar in een projectverpakking: 12 stuks in één doos. Hiermee verminderen we samen het afval, verlagen we het volume tijdens transport en opslag, én zorgen we voor tijdwinst op de bouwplaats. Een efficiënte en duurzame oplossing. 

Ontdek Norton SPA-LED II