DURAVIT TULUM: BRON VAN STIJL

Door Duravit
7 oktober 2022
Duravit

De kraanwerkserie van Philippe Starck combineert iconisch design en eenvoudige elegantie. Afgeleid van "Tulu'um" - Mayathan voor "muur", fort - staat de serie voor duurzaam interieurontwerp. De versmelting van het conische kraanlichaam met de platte rechthoekige uitloop creëert een uniek ontworpen kraanlijn.

Opvallend, maar toch rustig en elegant van uiterlijk, Tulum maakt universele combinatiemogelijkheden mogelijk. De kranen voor wastafel, bidet, douche en bad zijn verkrijgbaar in een klassieke chroomlook of in een modieuze matzwarte kleur - voor uw persoonlijke designbadkamer.

alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt

Wastafelkranen zijn verkrijgbaar in drie maten en in chroom of zwart mat. Ze kunnen dus zowel op de wastafel als achter de waskom worden geplaatst. Als alternatief zijn de Tulum mengkranen ook verkrijgbaar als eengreeps inbouwversie voor wandmontage.

Dankzij AirPlus, dat lucht toevoegt, is de waterstraal aangenaam vol. Onze HeatLock-functie beperkt de temperatuur en beschermt tegen verbranding. Optioneel kunnen de wastafelkranen in de maten S en M ook worden uitgerust met de energiebesparende FreshStart-functie.

De inbouwbadmengkraan presenteert ronde en vierkante vormen in perfect samenspel. De elegante deurkruk ligt prettig in de hand en zorgt voor een eenvoudige en nauwkeurige instelling van de waterhoeveelheid en temperatuur. De goed gevormde waterstraal is verrijkt met lucht.

Een bijzonder hoogtepunt is de vrijstaande badmengkraan. Dankzij de geïntegreerde handdouchehouder kan de staafhanddouche met slang en praktisch anti-rotatie-element direct aan de kraan worden bevestigd. De slang zorgt voor een gelijkmatige, krachtige regenstraal. Wisselen tussen baduitloop en staafhanddouche is eenvoudig met de omstelling.

Ontdek Duravit Tulum