DUCOBOX RENO: DE NUMMER 1 RENOVATIEBOX

Door DUCO
8 juni 2023
author-image

Renoveren wordt almaar belangrijker in het bouwkundige plaatje. Zeker met oog op de toekomst moet gekeken worden naar wat de mogelijkheden zijn van het bestaande woningbestand van Nederland.

DUCO DucoBox Reno Wit Groen

Beter isoleren, beter verwarmen, beter ventileren

Het gewenste eindresultaat van een renovatie is een nieuwe look gecombineerd met een verbetering op vlak van technieken. Beter isoleren, beter verwarmen, beter ventileren. De DucoBox Reno biedt een oplossing voor die laatste. Meer nog, de bijhorende kopzorgen en overlast van renoveren worden zo veel mogelijk beperkt bij plaatsen van het product.
De DucoBox Reno is de meest compacte centrale ventilatiebox in de markt. Hij kan elke bestaande unit vervangen en is door zijn hoogte van 20 cm zeer eenvoudig onzichtbaar weg te werken. De automatische inregeling kan vervolgens uitgevoerd worden zonder verwijderen van het deksel. Nieuw voor een C-systeem; het toestel is ook uitgerust met een slimme kopieerfunctie. Na installatie kunnen de instellingen overgenomen worden naar een volgend gelijkaardig adres. Zo ontstaat een tijdswinst van wel 25%.

Energiezuinige backward curved ventilator

Voordeel boeken op vlak van energiezuinigheid staat ook centraal bij renoveren. De DucoBox Reno is uitgerust met een energiezuinige backward curved ventilator. Deze ventilator heeft minder schoepen en ze zijn ook weg gericht van de draairichting. Dit leidt tot een noemenswaardige energiewinst tijdens activatie.
De activatie van de fan wordt ook fijn gestuurd door de slimme vraagsturing. Het toestel is standaard uitgerust met een vochtmeting en kan ook uitgebreid worden met een eenvoudige “Plug & Play” CO2-sensor. Zo zal het toestel enkel ventileren op de momenten dat het nodig is, wat opnieuw tot winst leidt op vlak van energiezuinigheid.

Ontdek het DUCO Assortiment