INFRAROODPANELEN EN THERMOSTATEN VAN DIMPLEX. HOE ZIT DAT?

Door Dimplex
5 mei 2023
Dimplex

Infrarood is een ideale oplossing voor gerichte verwarming. Alles wat verwarmt moet volgens de LOT20 regelgeving aangestuurd worden door een slimme thermostaat. Dit geldt dus ook infraroodpanelen. 

  

Dimplex  panelen wit

Betrouwbare en efficiënte oplossing

Maar wat is hier de betrouwbare en efficiënte oplossing voor? Het assortiment van Dimplex bevat een breed scala aan infraroodpanelen met losse thermostaten en zelfs infraroodconvectoren met slimme ingebouwde thermostaten. Met het stijlvolle ontwerp en efficiënte werking zijn deze verwarmingssystemen in veel situaties een slimme keuze voor de gebruiker. De panelen en convectoren zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vermogens, zodat altijd de juiste keuze gemaakt kan worden maken voor uw installatie.

Om de infraroodpanelen te bedienen heeft Dimplex een bedrade inbouwthermostaat, maar ook een draadloze thermostaat. Deze zijn ontworpen om naadloos te integreren met de infrarood oplossingen. De bedrade thermostaat is net zo gemakkelijk te installeren als een lichtschakelaar op lampen.

Perfecte partner voor infrarood oplossingen

De draadloze thermostaat werkt in combinatie met een opbouw- of inbouwontvanger. Ideaal voor situaties waarbij geen draden getrokken kunnen worden. Doordat de thermostaat op batterijen werkt is de plaatsing van de thermostaat flexibel.

U kunt er dus op vertrouwen dat Dimplex de perfecte partner is voor infrarood oplossingen. Dimplex biedt niet alleen een breed scala aan producten, maar ook deskundig advies en technische ondersteuning. De producten worden geproduceerd met hoge kwaliteitsnormen en zijn ontworpen om betrouwbare prestaties te leveren. Met Dimplex kunt u uw klanten een complete infrarood oplossing bieden die past bij hun behoeften.