DEHNVENTIL – HELEMAAL NIEUW

Door DEHN
9 november 2021
DEHN

De DEHNventil, sinds 1983 het begrip voor krachtige bliksemstroomafleiders, nu met beproefde prestatieparameters in een nieuw, slank ontwerp. De combi-afleider type 1+2+3 conform EN 61643-11 met compacte enkele module en meldcontact overtuigt nu op slechts 4 DIN-modules.

Meer ruimte in de schakelkast, dat aanvangse installatie, reserve voor toekomstige componenten van de mogelijkheid om een ​​kleinere kast te kiezen. DEHNventil overtuigt deur Een volgstroom-blusvermogen tot 100 kA eff en Een extreem lage restenergie dankzij integrated RAC-vonkbrugtechnologie.

Uw voordelen in een oogopslag

  • Meer ruimte
    Met een montagebreedte van slechts 4 DIN-modules bespaart u met de combi-afleider 50% ruimte in het vergelijken met zijn verkrijgbare apparaten. Dit meer ruimte voor andere componenten.
  • Minder moeite
    Praktisch voor modulevervanging: bediening met één hand. Met de veer ondersteund insteekmodule voert u vervanging snel, veilig en moeiteloos uit. Door het opschrift aan de spiegelzijde aan te brengen, is een 180° gedraaide installatie ook mogelijk.
  • Hoogste beveiliging
    Nog meer veiligheid biedt de RAC-vonkbrugtechnologie met minimale restenergie en maximale volgstroom-blusvermogen voor de optimale beveiliging van eindapparatuur.
DEHNventil helemaal nieuw

Ontdek DEHNventil