De nieuwe draadloze gongen en beldrukkers van Grothe: uitstekende kwaliteit

Door Hemmink
21 oktober 2021
Hemmink

Grothe heeft voor elke situatie een passende gong, of je nou op zoek bent naar een draadloze of bedrade bel. De uitstekende kwaliteit maakt Grothe producten zeer geliefd. Bovendien zijn ze in verschillende uitvoeringen leverbaar.

De Grothe Mistral-serie

De nieuwe draadloze gongen van Mistral zijn een uitbreiding op de bestaande producten van het merk en beschikken over unieke kenmerken. De producten van de Grothe Mistral-serie hebben een bereik van 500 meter, welke bovendien uit te breiden is. Het aantal ringtonen en oproepmogelijkheden zijn uitgebreid en makkelijk in te stellen met het easy-tip systeem. Ook zijn de producten te koppelen met bestaande belinstallaties en is de flits en het belgeluid onafhankelijk uitschakelbaar. De beldrukker werkt op batterij, maar kan ook door middel van een netadapter worden gevoed.

De Grothe beldrukkers KKO

Naast de draadloze beldrukkers biedt Grothe ook mogelijkheden om bedraad een belinstallatie aan te leggen. De KKO beldrukkers hebben een moderne en slanke vormgeving en zijn middels opbouwmontage te bevestigen. De weerbestendige kunststof behuizing met edelmetaalcoating zorg voor een goed behoud van het materiaal. Zowel de KKO beldrukkers als de producten uit de Mistral serie zijn in diverse kleuren en uitvoeringen te verkrijgen.

Ontdek Hemmink Grothe draadloze gongen en beldrukkers

meer over...