DE NIEUWE COMPLETE BADKAMERSERIE D-NEO VAN DURAVIT D-NEO

Door Duravit
21 juli 2022
Duravit

De nieuwe complete badkamerserie van Duravit. Met de nieuwe serie D-neo kan elke badkamer individueel worden vormgegeven met hoogwaardig keramiek, meubels en een breed scala aan ligbaden en het bijpassend kranenassortiment.

De serie is geschikt voor iedere badkamer. Klein, groot, voor elke dag, elke levensstijl en alle facetten van het leven. In de serie is gebruik gemaakt van 4 stijlen: Boho, Pop, Monochrome en Minimal.

De diversiteit van D-Neo presenteert zich van wastafels, meubels en inbouwwastafels tot fonteintjes en opzetwaskommen. De opstaande rand van de wastafels zorgt voor een hoge herkenningswaarde. Asymmetrische oplossingen gecombineerd met bijpassende onderkasten worden een blikvanger door de open schappen. De wastafels zijn ovaal of rond verkrijgbaar en onderstrepen zo de designdiversiteit van D-Neo.

 

Hygiene op het kleinste kamertje

De toiletten zijn uitgerust met Duravit Rimless®-technologie, optioneel verkrijgbaar met het antibacteriële HygieneGlaze keramische glazuur en bereiken perfecte spoelresultaten met slechts 4,5 l. Er is ook een bijpassend bidet uit de D-Neo-serie.

 

Duravit D-neo badkamerserie houten badkamer meubel

Wastafelmeubel

De D-neo meubels zijn echte opbergwonders! De wandhangende wastafelonderbouwkasten zorgen met de 2 lades en de bijpassende ladeindeling voor opvallende veel opbergruimte. Door de ergonomische gevormde handgreep in de kleur diamantzwart ontstaat een sfeervol geheel.
Alle meubels zijn voorzien van de diamant zwarte handgreep.

 

Duravit D-neo badkamer spiegel plant

Bad als eyecatcher voor iedere badkamer

Een hoogtepunt in dit prijssegment is het vrijstaande ligbad van DuraSolid® met een fluweelzachte look en feel, waarvan de vorm is gebaseerd op de ovale opzetwaskom. Met een lengte van slechts 1600 mm zet hij ook perfect de toon voor kleine badkamers.
Daarnaast zijn er inbouwbaden van sanitair acryl met schuin aflopende rug verkrijgbaar in vijf maten. De inbouwbaden zijn ook verkrijgbaar als whirl-uitvoering voor een bijzondere feel-good ervaring. Zes platte water-air jets op de zijwand zorgen voor een rustgevend massage-effect.