DE BEKENDE STEINEL P-SERIE NU OOK VERKRIJGBAAR IN EEN PLATTE VARIANT

Door Steinel
4 augustus 2022
author-image

De Steinel P-serie zorgt voor een goede oplossing voor het juiste licht op de juiste plek. In een gebouw of woning zijn tegenwoordig oplossingen voor verlichting gevraagd, die niet alleen het hoogste comfort en intelligente techniek bieden, maar zich ook op harmonieuze wijze in de bestaande binnenhuisarchitectuur voegen. Met de RS PRO LED P-serie hebben wij hierop het perfecte antwoord gevonden met de bijbehorende eenvoudige installatie.

 

 

Een tijdloos design en zeer eenvoudige montage gecombineerd met innovatieve technologie met de hoogste efficiëntie. Dit door de onzichtbare 360° HF-sensor en het sterke led-lichtsysteem, dat altijd betrouwbaar en snel schakelt, zijn deze sensorlampen serie een echte aanwinst voor elk gebouw, zowel vanuit esthetisch als economisch oogpunt.

De nieuwe slave en nood-varianten kunnen snel en eenvoudig door middel van een kabel in een netwerk worden geïntegreerd en zo aan elkaar gekoppeld worden.

Steinel wit lamp
Steinel rond lamp licht

P1 serie FLAT

De nieuwe ronde klassieker in al zijn eenvoud. Perfecte vorm voor iedere toepassing. De RS PRO LED P1 Flat laat zich harmonieus in hallen, gangen en trappenhuizen integreren. Hij combineert tijdloos design en een uiterst eenvoudige en snelle montage met de bekende toonaangevende technologie en optimale efficiëntie. Tot tien lampen kunnen door middel van een kabel tot een netwerk worden verbonden. Op deze manier maakt men zijn eigen decentrale lichtsysteem. De P1 Flat serie is verkrijgbaar in de kleurtemperatuur 3000K of 4000K. Kortom deze sensorlamp een echte aanwinst voor elk gebouw.

Ontdek Steinel P1 serie FLAT