NIEUW IN HET ASSORTIMENT! DAB E.SYBOX MAX VAN DAB

Door DAB
4 mei 2023
author-image

De E.sybox Max is een geïntegreerd hydrofoorsysteem met 2 of 3 pompen voor waterdruk in commerciële gebouwen. Elke unit wordt geleverd op een hydraulische aansluitbasis met controleerbare keerkleppen. De pompunit is zo gebouwd dat het display, de WiFi module, de druksensoren, de terugslagklep het onderdrukventiel en het expansievat geïntegreerd zijn waardoor de installatie van de E.sybox eenvoudig en snel gerealiseerd kan worden.

Energiebesparing tot wel 20%

De E.sybox Max voldoet aan de VEWIN eisen en de speciaal ontworpen verzamelleiding is legionella veilig. De frequentieregelaar houdt de druk in het systeem constant door de frequentie van de motor te variëren naar gelang de vraag. Deze uiterst efficiënte watergekoelde permanentmagneetmotor zorgt voor een energiebesparing tot wel 20% ten opzichte van de oude installatie.

Eenvoudige configuratie

Via het display is het eenvoudig om een configuratie van de bedrijfsparameters te maken. Deze gegevens zijn ook 24/7 op afstand uit te lezen op uw smartphone of via internet middels onze D-Connect service. Deze onlineservice maakt het mogelijk om storingsmeldingen te ontvangen en te resetten, wijzigingen aan te brengen in de installatie en logboeken uit te lezen.

Monteurs en servicepartners

Vanzelfsprekend heeft DAB ook monteurs en servicepartners voor het installeren en fysiek onderhouden van de pompen op locatie. Wij informeren u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Kijk hier voor meer informatie .

DAB groen ketels rood