CAME SLAGBOMEN WERKEND OP DE NIEUWSTE TECHNOLOGIEËN

Door CAME
14 april 2021
author-image

Het gamma slagbomen "GARD" van CAME biedt de oplossing voor zowel residentiële als industriële parkeeroplossingen. Nu is het gamma uitgebreid met de GGT slagboom die compatibel is met alle nieuwste technologieën.

GGT nieuwste design slagbomen

Het jongste lid van het GARD gamma is de GGT slagboom. Deze valt op door zijn elegant en tijdloos design waarbij de veiligheidsaspecten niet uit het oog werden verloren. De veiligheidsaccessoires kunnen namelijk rechtstreeks in de kast gemonteerd worden, design troef dus!

De GGT is speciaal ontworpen voor intensief gebruik en geeft met groene en rode indicatieleds aan of je mag doorrijden.

Niet alleen voertuigen worden door deze GGT slagboom tegengehouden: door een manshoog schaarhek op de slagboom te plaatsen, voorkom je ook dat onbevoegde voetgangers het domein betreden.

GARD slagboom voor parkings en drukke doorgangen

Voor drukke doorgangen of parkeerplaatsen is de GPX het ideale model. Net als de GGT modellen, is deze slagboom speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik. Hij gaat heel snel open en dicht terwijl hij zacht start en stopt. Deze slagboom is uitgerust met een brushless motor. Deze zorgt voor een nauwkeurige werking en maximale efficiëntie dankzij de automatische koppelcontrole. Het grote voordeel van een brushless motor is  de geruisloze werking en vooral, de lage onderhoudskosten.

De GARD slagbomen zijn ook toepasbaar in ondergrondse garages: je kan namelijk opteren voor een gescharnierde boom zodat hij in plaatsen met een laag plafond kan gemonteerd worden.

Slagboom werkend op nieuwste technologieën

De verschillende slagbomen van het GARD gamma kan je op afstand via de Came Connect App bedienen als eindklant en beheren als installateur. Hierdoor kan je de staat van de motor zien en zo anticiperen op ritten voor onderhoud of controle.

Daarnaast kan de CAME Key, een handig installatiehulpje, op de printplaten aangesloten worden waardoor je als installateur de configuratie vanop de smartphone of tablet kan uitvoeren.

Bovendien rolt CAME een hele reeks aan BUS accessoires uit: het CXN gamma. De laatste GGT4 en GGT8 slagbomen zijn hiermee compatibel. Dit wil zeggen dat je op ieder gewenst moment de installatie met accessoires kan uitbreiden zonder dat er grote werken moeten gebeuren.

Ontdek Came slagbomen