CAME DRAAITROMMELS, EFFICIËNTE VOETGANGERSCONTROLE

Door CAME
7 mei 2021
author-image

Met speedgates en draaitrommels, ook wel draaikruizen of tourniquets genoemd, beperk je de toegang tot een afgesloten ruimte. Dit is de oplossing bij uitstek om efficiënt voetgangersstromen te controleren en te beheren.

Enerzijds voorkomt de plaatsing van een draaikruis dat meerdere personen gelijktijdig naar binnen gaan; anderzijds zorgt het ervoor dat enkel geautoriseerde personen de ruimte kunnen betreden.

HUPPE

Vloeiende doorgang garanderen

Draaitrommels kunnen natuurlijk zonder extern systeem goed werken, wanneer de voetgangersstroom onder controle moet worden gehouden. Denk hierbij aan drukke plekken zoals stadions.

Draaitrommel met toegangsrechten

Naast het doel om een vloeiende voetgangersstroom te garanderen, kan een draaitrommel ook met een toegangscontrole systeem verbonden worden waar de voetgangers een identificatie krijgen en op basis van de daaraan toegekende rechten, toegang verleend worden. Dit wordt vaak toegepast bij zwembaden of recreatieparken, maar evengoed bij bedrijven of publieke gebouwen.

Mogelijke identificatiemethoden zijn:

  •  Transponder kaart
  •  Transponder sleutelhanger
  •  PIN code

Niet enkel voor grote projecten

Zet draaitrommels niet te gauw in het hokje “voor grote locaties”. Came heeft modellen in het assortiment die weinig plek innemen en zeer snel te plaatsen – en ook weg te nemen - zijn. Zo werden ze reeds toegepast als tijdelijke installatie voor bijvoorbeeld bouwwerven.

Modellen van draaitrommels

Het assortiment tourniquets van Came Özak bestaat uit modellen met klaparmen of glazen panelen, tot heuphoogte of op manshoogte. Zowel voor binnen als buiten bieden deze draaitrommels de ideale oplossing, er zijn zelfs uitsparingen voor een fiets- of caddydoorgang voorzien.

Ontdek Came Draaidrommels