VOEG EIGENTIJDSE INTERIEURACCENTEN TOE MET BUSCH-AXCENT® PUR

Door Busch-Jaeger
3 april 2023
author-image

Moderne, slimme schakelaars zijn meer dan alleen gebruiksvoorwerpen. Het zijn designobjecten die leefruimtes persoonlijkheid geven. Dat bewijst ook de vernieuwde Busch- axcent® pur-serie van Busch-Jaeger.

  

Schakelaars passend bij ieder interieur

De tijd dat mensen alleen konden kiezen voor standaard witte kunststof schakelaars ligt ver achter ons. Schakelaars maken meer dan ooit deel uit van het interieur en gaan mee met actuele trends in zowel vorm en kleur als materiaal. De Busch-axcent® pur-serie bijvoorbeeld. Het gekleurde schakelmateriaal combineert een strak design en smallere afdekkingen met een ruime keuze aan actuele kleuren, contrasten en bijzondere, hoogwaardige materialen. Denk aan beton, leisteen, platina, titanium en papier. En kleuren als matzwart, koraal, avocado en oester. Verkrijgbaar bovendien in 1- tot 5-voudige afdekramen, die zowel verticaal als horizontaal gemonteerd kunnen worden.

Schakelaars vervangen, muren heel laten

Omdat smaken en daarmee interieurs veranderen, is er ook de mogelijkheid om schakelaars te combineren en zelfs geheel onderling uit te wisselen. Als de wipper maar dezelfde afmetingen van 63 x 63 mm behoudt, kun je namelijk alle afdekkingen gewoon door elkaar heen gebruiken. En dat zonder de muren open te breken of het binnenwerk te vervangen. Zo kunnen opdrachtgevers makkelijker en tegen relatief lage kosten met trends meegaan of kiezen voor een andere look.

3D LiveView-app

Voor veel mensen is het lastig om een voorstelling te maken van hoe de nieuwe schakelaars er in hun eigen woning uitzien. Hiervoor is er de 3D LiveView-app. Met deze Augmented Reality-app is het mogelijk om de Busch-axcent® pur-schakelaars en de rest van het Busch-Jaeger-portfolio live in 3D in elke gewenste ruimte te bekijken. En dat gewoon via een smartphone of tablet. De app is gratis te downloaden via de App Store en Google Play Store.

Ontdek Busch-Jaeger Busch-axcent® pur serie