BUSCH-FREE@HOME® FLEX: DE NIEUWE INSTALLATIESTANDAARD

Door Busch Jaeger
22 augustus 2022
author-image

Ruimtes smart en toekomstproof maken? Dat kan met Busch-free@home® flex. Het geheim zit hem in de inbouwsokkel, want bij dit systeem bepaalt niet de sokkel, maar de afdekking de functionaliteit.

Eerste stap naar een Smart Room

Busch-free@home® flex en de bijbehorende inbouwsokkels zijn de eerste stap op weg naar een Smart Room. En ze bieden vooral meer flexibiliteit bij installatie, configuratie en uitbreiding. Want of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie: het is vanaf nu mogelijk om conventionele en intelligente sensoren met dezelfde sokkel te installeren. Zo kunt u starten met conventionele, handmatige bediening van bijvoorbeeld verlichting en zonwering, en het systeem in de toekomst eenvoudig aanpassen aan veranderende wensen en behoeften.

Slim schakelen naar draadloos

Groot voordeel is bijvoorbeeld dat – met behoud van de sokkel – één enkele sensorwisseling de apparaten bestuurbaar maakt via bluetooth met een smartphone of tablet. Ingebruikname en bediening van het systeem gaan bovendien snel en simpel via de Busch-free@home® APP next. Hierin zijn tot wel 32 verschillende sokkels met elkaar te koppelen, om zo makkelijk te wisselen tussen de verschillende apparaten.

Upgrade naar een Smart Home

Daarnaast kunnen bewoners door toevoeging van het System Access Point 2.0 heel eenvoudig verbinding maken met de diverse functies van Busch-free@home®. En zo hun Smart Room opwaarderen naar een compleet Smarter Home. Zo zijn Busch-Welcome®-deurcommunicatie, Philips Hue, Alexa, Google, Sonos, Home Connect, Olisto en vele andere toonaangevende systemen gemakkelijk te integreren.

Dat alles betekent meer keuzevrijheid en flexibiliteit voor de consument. En meer mogelijkheden met minder werk en kleinere voorraden voor de installateur. Maar ook snellere controle bij onderhoud, omdat je via de voorkant bij de elektra kunt.

Belangrijkste voordelen

  • Eenvoudige toegang tot de wereld van Smarter Rooms en upgraden/upselling mogelijk naar Busch-free@home®
  • Vermindering van inbouwsokkels zorgt voor meer flexibiliteit en kleinere voorraden
  • Vereenvoudiging onderhoud door een uniform assortiment en toegankelijkheid via de voorkant voor snelle controle
  • Eenvoudige installatie met minder onderdelen naar keuze
  • Makkelijker advies dankzij minder opties met meer flexibiliteit

Ontdek Busch-Jaeger Busch-free@home® flex