BESTSELLER, DE MEEST GEBRUIKTE 3M PRODUCTEN

Door 3M
24 januari 2022
author-image

Al meer dan 60 jaar zorgen 3M producten voor betrouwbare en veilige oplossingen voor elektrotechnische installaties met een service waar u op kunt vertrouwen. Isoleren, beschermen, reparaties, markeren, verbinden en persoonlijke beschermingsmiddelen - een gamma dat al uw zorgen uit handen neemt. Deze oplossingen maken uw dagelijks werk eenvoudiger en helpen u om uw werkzaamheden veilig uit te voeren.

Populaire producten

De Technische Unie heeft samen met 3M een overzicht gemaakt van de meest gebruikte producten door Technische Unie eindgebruikers. Dit assortiment bestaat uit een groot aantal elektrotechnische producten zoals: isolatie tapes, krimpkousen, kabelmoffen & toebehoren. Maar tijdens de dagelijkse werkzaamheden worden ook veel andere producten gebruikt. Daarom is het assortiment aangevuld met o.a. dubbelzijdige- & afplaktapes, schuurmaterialen zoals doorslijpschijven en een groot assortiment veiligheidsproducten van ademhalingsbescherming, gehoor, oog en hoofdbescherming.

3M reparatieoplossingen voor kabelmantels

In de BestSeller brochure is een stappenplan opgenomen voor reparaties aan kabelmantels. Schade aan de kabelmantel is een vrij algemeen probleem op de bouwplaats. Uw kabel kan zelfs vóór het gebruik worden aangetast. U kunt bijvoorbeeld een kabel over een betonnen vloer slepen en deze aan een stuk wapening vasthaken. Als de kabelmantel beschadigd is, kan het elektrische systeem worden aangetast door vocht en verontreinigingen. Zelfs de kleinste krasjes kunnen gevaarlijk zijn, omdat ze dieper kunnen zijn dan ze lijken en toenemen bij het buigen van de kabel.

3M elektrotechnische tapes

Repareer kabelmantels in het veld met 3M isolatietape. 3M elektrotechnische tapes zijn een robuuste oplossing voor het repareren van beschadigingen aan kabelmantels. Onze tape-reparatieprocedures zijn geschikt voor PVC- en rubberen kabels voor laag- en middenspanning. Ze zijn handig voor werkzaamheden in besloten ruimtes en zijn een duurzame en kosteneffectieve oplossing voor zowel tijdelijk als permanent kabelonderhoud.

Download hier gratis de BestSeller brochure.

Ontdek 3M