ROLITH HD WORDT AVIS HIGH DEFINITION

Door Avis
1 februari 2023

Het merk Avis is onlangs vernieuwd en de HD producten van Rolith pasten perfect bij het merk Avis. Behalve het nieuwe etiket en andere uitstraling verandert er niets. De vertrouwde kwaliteit blijft.
HD Fluor en markeringsverf van Rolith vind je voortaan onder de naam Avis Fluor Spray en Avis Markeringsspray terug in het schap. 

Professionele markeringsverf in diverse kleuren

Met Fluorspray is opvallen geen probleem. Markeer paaltjes, voertuigen of muur om aanwijzingen te geven of voor gevaar te waarschuwen. Fluorspray is een professionele zeer opvallende markeringsverf in diverse kleuren. Avis Fluorspray heeft een zeer goede dekkracht. Door de 360° spuitkop is de bus bruikbaar in alle richtingen. Ook is de spuitkop zo geplaatst dat ongewenst indrukken voorkomen wordt. Door de fluorescerende eigenschappen uitermate geschikt voor het laten opvallen van objecten van diverse materialen tot wel 12 maanden.

Avis Fluorspray

Hoog dekkend vermogen en een snelle droging

Voor het met de hand aanbrengen van markeringen op wegen, houten objecten of steenachtige ondergronden gebruik je Avis Markeringsspray. De spray heeft een hoog dekkend vermogen en een snelle droging. Bovendien is de verf uitermate slijtvast. Ook in natte toestand heeft het product een uitmuntende anti slip werking en is zeer goed waterbestendig. Het product verkleurt niet. Avis Markeringsspray is zeer geschikt voor het markeren of aanbrengen van tekst op o.a. piketten, bomen, prefab pasdelen etc. Het is toepasbaar op asfalt, beton, steen, hout etc. en geeft geen hechtingsverlies voor andere materialen (bijvoorbeeld asfalt).
De bus heeft een inhoud van 600 ML. De markeringsspray is verkrijgbaar in zeven kleuren: wit, geel, zwart, rood, groen, blauw en oranje.