AVANTA ACE BEWIJST DAT HET BETER KAN

Door Remeha
2 september 2021
author-image

Remeha heeft de Avanta naar een next level gebracht. De vertrouwde sterke eigenschappen zijn aangevuld met de nieuwste ontwikkelingen. Slimmigheden, zoals standaard ingebouwde onderdelen, zorgen ervoor dat de nieuwe Remeha Avanta Ace snel en eenvoudig is te installeren én te onderhouden.

Avanta Ace

Snelle installatie

Diverse componenten standaard ingebouwd waardoor je tijd wint bij de montage. Niet alleen ketelcomponenten zoals de sifon, waterdruksensor en het verplichte veiligheidsventiel, maar ook de rookgasterugslagklep voor overdruktoepassingen. Je hoeft dus geen losse ketelcomponenten meer onder de ketel te plaatsen. Dit bespaart tijd en ruimte!

Servicevriendelijk

Alle onderdelen in de Avanta Ace zijn eenvoudig bereikbaar via de voorkant van het toestel. De ruime opzet van het binnenwerk geeft alle ruimte om moeiteloos te werken. Hierdoor kun je onderhoud snel en gemakkelijk uitvoeren. Met Remeha Connect is het mogelijk om Beheer op Afstand te activeren. Hiermee krijg je een mailtje als de Avanta Ace die je bij je klant hebt geïnstalleerd niet goed functioneert. Op deze manier ondersteun je je klanten snel en optimaal.

Compleet geleverd

De Avanta Ace is leverbaar in CW3, CW4 en CW5. Elke uitvoering word standaard geleverd met veiligheidsventiel, condensafvoerslang, automatische ontluchter, opvangbakje voor vocht uit de luchtinlaat, geïntegreerde zonneboilerregeling en buitenvoeleraansluiting. Ook is het toestel slim voorbereid op de koppeling met duurzame technieken, waaronder de zonneboiler, hybride warmtepomp en voor 20% waterstof bijmenging.

Betrouwbaar

In de Avanta Ace zijn beproefde onderdelen verwerkt die al jaren worden toegepast binnen de BDR Thermea Group. Zo wordt het hydroblok al in honderdduizenden toestellen binnen de groep probleemloos toegepast. De kwaliteit is geoptimaliseerd door gebruik van onze beproefde RVS spiraal warmtewisselaar voor zekerheid en een goede kwaliteitsprestatie. Dat betekent dat je kunt rekenen op een perfect werkende cv-ketel en daarmee zeker bent van tevreden klanten.

eSmart Inside

Alle Remeha Ace-toestellen werken op hetzelfde besturingssysteem. Met de introductie van de Avanta Ace is de Ace-familie verder uitgebreid. Groot voordeel voor jou als installateur: als je er één kent, ken je ze allemaal.

Ontdek Remeha Avanta Ace