KWALITATIEVE KEUKENGOTEN VAN AQUABERG

Door Aquaberg
12 september 2022
author-image

Met de nieuwe Business Line Compact voorziet u elke keuken, supermarkt, snackbar of slagerij van kwalitatieve afvoer. Het duurzame en stevig ontwerp zorgt ervoor dat u jarenlang geen omkijken heeft naar uw afvoer.

Aquaberg Keukengoten

Varianten voor elke toepassing

De Aquaberg Business Line Compact keukengoten zijn er in varianten voor iedere situatie. Heeft u een tegelvloer? Dat is geen probleem. De Aquaberg Business Line Compact is er in veel formaten, zoals u van Aquaberg gewend bent. Zo past er altijd een Aquaberg keukengoot in uw keuken.

In hoogte verstelbaar

De keukengoten in de Aquaberg Business Line Compact serie zijn in hoogte verstelbaar. Installatie is daardoor erg gemakkelijk. Het is mogelijk om de keukengoot met onder- of zijuitlaat te gebruiken en u kunt kiezen uit een afvoer van ø75 mm, ø100 mm en ø110 mm.

Praktisch in onderhoud

De Aquaberg Business Line Compact afvoergoten kunnen volledig uit elkaar worden gehaald. Hierdoor is het schoonmaken van deze afvoergoten heel gemakkelijk. Het filter en de reukafsluiter kunnen bijvoorbeeld heel eenvoudig uit de afvoergoot worden gehaald om schoon te maken.

Gunstig geprijsd en uit voorraad leverbaar

Bij Aquaberg is kwaliteit van uiterst belang, maar ook een scherpe prijs heeft onze aandacht. Wij werken er dan ook hard aan om kwaliteit voor een scherpe prijs te leveren. Onze kwalitatieve producten gaan lang mee en werken daardoor ook mee aan een meer duurzame bouw.
Alle keukengoten zijn op voorraad. Hierdoor kunnen we snel leveren, ook last-minute. Mocht u dus nog op het laatste moment een afvoergoot nodig hebben bent u bij Aquaberg op het juiste adres.

Ontdek Aquaberg keukengoten